Reizen van Amsterdam naar Oslo

Plan uw reis van Amsterdam naar Oslo in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Amsterdam naar Oslo in te gaan vliegtuig, veerboot, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Oslo
/
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Gothenburg
Oslo
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Hamburg
Oslo
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Kopenhagen
Oslo
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Oslo

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, veerboot, bus, trein
afstand912 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Oslo?

We bieden 4 routes in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Oslo trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Oslo door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Amsterdam en Oslo op een kaart evenals de route Amsterdam Oslo en de verschillende verbindingspunten (Oslo Gardermoen Airport, Oslo Bus Station, Oslo S Station, Oslo bstn Galleriet Bus Station, Sandefjord Airport, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Oslo

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Oslo?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Amsterdam-Kopenhagen met CityNightLine Borealis-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Copenhagen Station (0.5 km vanuit het centrum)
NSB beheert de lijn van Gothenburg naar Oslo met -trein vanuit Göteborg Centralstation station naar station Oslo S ( Noorwegen)
Busbedrijven
Busmaatschappij Swebus biedt busdiensten van Köbenhavn Ingerslevsgade Bus Terminal in Kopenhagen en Oslo bstn Galleriet Bus Terminal ( Noorwegen)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Kopenhagen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Köbenhavn Ingerslevsgade op ongeveer 0.7 km van het centrum. en van Köbenhavn Ingerslevsgade Bus Terminal in Kopenhagen en Oslo bstn Galleriet Bus Terminal ( Noorwegen)
De Bus4You-busmaatschappij draait tussen Gothenburg City (met het busstation Göteborg Nils Ericsonterminal in het centrum van 1.7 km) en Oslo City, waar de bus je afzet bij het busstation van Oslo bstn Galleriet op ongeveer 1 km van het centrum.
Het Eurolines-netwerk bevat een buslijn van Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Hamburg en Oslo Bus Terminal ( Noorwegen)
Busmaatschappij NettBuss biedt busdiensten tussen Kopenhagen City (met het busstation Köbenhavn Ingerslevsgade in het centrum van 0.7 km) en Oslo City, waar de bus je afzet bij het busstation van Oslo bstn Galleriet op ongeveer 1 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
SAS - Scandinavian Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Oslo (aankomst op Oslo Gardermoen OSL Airport)
KLM zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Oslo (op weg naar Oslo Gardermoen OSL Airport)
Wideroe beheert de vlucht vertrekkende van Landvetter GOT Airport gelegen op 19 km van het centrum van Gothenburg naar Oslo (aankomst op Oslo Gardermoen OSL Airport)
Germanwings biedt de luchtverbindingen van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Hamburg (op weg naar Fuhlsbuettel HAM Airport) en vertrekkende van Fuhlsbuettel HAM Airport gelegen op 8.8 km van het centrum van Hamburg naar Oslo (aankomst op Oslo Gardermoen OSL Airport)
Easyjet maakt een vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Hamburg (op weg naar Fuhlsbuettel HAM Airport)
Norwegian Air Shuttle zorgt voor een rotatie vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Oslo (aankomst op Oslo Gardermoen OSL Airport)
Pakistan International Airlines beheert de vlucht van Copenhagen CPH Airport (gelegen op 8 km van Kopenhagen Center, Denemarken) naar Oslo (op weg naar Oslo Gardermoen OSL Airport)
Cimber Air biedt een luchtverbinding vertrekkende van Billund BLL Airport gelegen op 3 km van het centrum van Billund naar Oslo (aankomst op Oslo Gardermoen OSL Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Hamburg (367 km)
Rederijen
De boten van DFDS Seaways zorgen voor de maritieme verbinding tussen de haven van Copenhagen en Oslo (Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo, 1.3 km van de stad)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Oslo

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Oslo

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Oslo, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Boek uw Amsterdam Oslo vlucht ruim van tevoren om de beste prijzen te krijgen. Dit is een van de belangrijkste regels in de luchtvaartindustrie: vakantiereizigers die graag minder vroeg boeken; zakelijke reizen willen graag meer betalen, maar laat boeken.
 • Wees flexibel met uw reisdatums naar Oslo. Prijzen veranderen voortdurend en verschillen van dag tot dag. Het hebben van enige flexibiliteit zal een belangrijke troef zijn.

Van welke luchtvaartmaatschappijen vliegen Amsterdam naar Oslo ?

U kunt kiezen uit 3 luchtvaartmaatschappijen om per vliegtuig op deze route te reizen: NMBS.
SAS - Scandinavian Airlines Amsterdam OsloKLM Amsterdam OsloNorwegian Air Shuttle Amsterdam Oslo

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Aankomst luchthaven in Oslo

 • OSL Oslo Gardermoen
 • TRF Sandefjord

Amsterdam naar Oslo bus

Bus stopt binnen Amsterdam

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Amsterdam minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Amsterdam Radarweg 1043
 • Amsterdam

Aankomst busstations in Oslo

Wanneer je aankomt Oslo, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Oslo bstn Galleriet
 • Oslo

trein Amsterdam naar Oslo

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Oslo?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Amsterdam naar Oslo zonder wijzigingen aan te brengen.

Amsterdam Oslo treinbedrijven

De spoorwegen Deutsche Bahn en NSB zijn de bedrijven waarmee u kunt reizen voor uw reis naar Oslo.
Deutsche Bahn Amsterdam OsloNSB Amsterdam Oslo

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Treinstations in Oslo

 • Oslo S

Carpool van Amsterdam naar Oslo

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Amsterdam-Oslo met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Amsterdam naar Oslo veerboot

Verander in Kopenhagen en blijf reizen naar Oslo aan boord van een van de veerboot van DFDS Seaways.

Er is geen mogelijkheid om alleen per veerboot te reizen voor de reis naar Oslo van de stad Amsterdam. Je hebt geen andere keuze dan je reis te combineren met een ander vervoermiddel zoals bus, carpoolen, trein en vliegtuig.

Welke zijn de veerbootmaatschappijen die varen tussen Amsterdam en Oslo?

De Amsterdam naar Oslo veerdiensten worden alleen verzorgd door DFDS Seaways.

DFDS Seaways Amsterdam Oslo

Oslo veerbootterminals

 • Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)