Reizen van Amsterdam naar Penzance

Plan uw reis van Amsterdam naar Penzance in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Penzance in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Londen
Penzance
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Penzance

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand767 km
Directe lijnNee

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Penzance ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Penzance en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Penzance? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Op Vivanoda, een unieke reisplanner die vergelijkt en combineert vluchten, treinen, carpoolen en bussen gaan naar Penzance van Amsterdam, u bespaart tijd en geld! Vul de datum van uw reis in Penzance en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Penzance aanbod dat het beste bij u past.

Om van te reizen Amsterdam, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van National Express, First Great Western, Eurostar, MegaBus, Blablacar, British Airways, OUIBUS en Easyjet zal je dragen Penzance.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Penzance?

Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Amsterdam-Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
First Great Western beheert de lijn van Londen naar Penzance met Night Riviera Sleeper-trein vanuit London Paddington station naar station Penzance (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij National Express biedt busdiensten van London Victoria Coach Station Bus Terminal in Londen en Penzance Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
MegaBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Londen City (met het busstation London Victoria Coach Station in het centrum van 1.8 km) en Penzance City, waar de bus je afzet bij het busstation van Penzance op ongeveer 420 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Het OUIBUS-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Stadionplein in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
British Airways maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport)
FlyBE zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar London City LCY Airport)
KLM beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Heathrow LHR Airport)
Easyjet biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Londen-Penzance (411 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Penzance

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Penzance (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 767 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Penzance te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Londen en Londen-Penzance.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Penzance (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Penzance te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Londen en Londen-Penzance zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein Night Riviera Sleeper geëxploiteerd door de First Great Western naar Penzance vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Amsterdam naar Penzance kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenAmsterdam-Londen doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Londen (London City Airport, IATA-code: LCY) geëxploiteerd door British Airways, FlyBE, KLM of Easyjet.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Londen-Penzance kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)