Reizen van Amsterdam naar Plymouth

Plan uw reis van Amsterdam naar Plymouth in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Plymouth in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Londen
Plymouth
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Plymouth

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand664 km
Directe lijnNee

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Plymouth ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Plymouth en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Plymouth? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Op Vivanoda, een unieke reisplanner die vergelijkt en combineert vluchten, treinen, carpoolen en bussen gaan naar Plymouth van Amsterdam, u bespaart tijd en geld! Voer eenvoudig uw reisdatum in Plymouth en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van First Great Western, National Express, Eurostar, British Airways, Blablacar, OUIBUS, MegaBus of FlixBus te bereiken Plymouth.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Plymouth?

Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Amsterdam-Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
First Great Western beheert de lijn van Londen naar Plymouth met -trein vanuit London Paddington station naar station Plymouth (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij MegaBus biedt busdiensten van London Victoria Coach Station Bus Terminal in Londen en Plymouth Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
National Express is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Londen City (met het busstation London Victoria Coach Station in het centrum van 1.8 km) en Plymouth City, waar de bus je afzet bij het busstation van Plymouth op ongeveer 1.4 km van het centrum.
De OUIBUS-busmaatschappij draait van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
British Airways maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport)
FlyBE zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar London City LCY Airport)
KLM beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Heathrow LHR Airport)
Easyjet biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Londen-Plymouth (308 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Plymouth

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 664 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Plymouth te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Londen en Londen-Plymouth.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Plymouth (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Plymouth te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Londen en Londen-Plymouth zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein geëxploiteerd door de First Great Western naar Plymouth vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Amsterdam naar Plymouth kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenAmsterdam-Londen doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Londen (London City Airport, IATA-code: LCY) geëxploiteerd door British Airways, FlyBE, KLM of Easyjet.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Londen-Plymouth kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)