Reizen van Amsterdam naar Reykjavik

Plan uw reis van Amsterdam naar Reykjavik in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Amsterdam naar Reykjavik in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Reykjavik
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Londen
Reykjavik
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Reykjavik

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand2014 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Reykjavik?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Reykjavik trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Reykjavik door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Reykjavik op een kaart evenals de route Amsterdam Reykjavik en de verschillende verbindingspunten (Keflavik International Airport, Amsterdam-Schiphol Airport, Amsterdam Centraal Station, Amsterdam Stadionplein Bus Station, Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Reykjavik

Alle vervoerswijzen Amsterdam Reykjavik

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Reykjavik (Ijsland) met een afstand van 2014 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Reykjavik is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Reykjavik (Keflavik International Airport, IATA-code: KEF) geëxploiteerd door Icelandair of WOW Air.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Reykjavik te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAmsterdam-Londen en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Amsterdam Reykjavik te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Amsterdam-Londen.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Amsterdam-Londen kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)