Reizen van Amsterdam naar Rijsel

Plan uw reis van Amsterdam naar Rijsel in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Rijsel in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Rijsel
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Rijsel

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand231 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Rijsel ?

Rijsel is je volgende vakantiebestemming, maar je vraagt je af hoe je daar naartoe kunt gaan en hoe het mogelijk is om de goedkoopste te krijgen Amsterdam naar Rijsel transportaanbiedingen? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Rijsel en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Rijsel aanbod dat het beste bij u past.

Om van te reizen Amsterdam, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van OUIBUS, Thalys, Eurostar, Eurolines, FlixBus, ALSA, Blablacar en SNCB zal je dragen Rijsel.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Rijsel?

Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt de lijnen Amsterdam-Brussel met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum) en van Brussel naar Rijsel met Eurostar-trein vanuit Bruxelles-Midi station naar station Lille Europe (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
Thalys beheert de lijn Amsterdam-Rijsel met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lille Europe Station (0.9 km vanuit het centrum)
SNCF maakt de spoorverbinding van Antwerpen naar Rijsel met TER-trein vanuit Antwerp Central station naar station Lille Flandres (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
SNCB biedt een regel Gent-Rijsel met 75-trein vanuit Gent Sint Pieters Station (2.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lille Flandres Station (0.6 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn van Amsterdam naar Rotterdam met Intercity 12600-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Rotterdam Centraal ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Rijsel (232 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en Lille Europe Bus Terminal (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Brussel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bruxelles-Nord op ongeveer 1.7 km van het centrum. en van Bruxelles-Nord Bus Terminal in Brussel en Lille Europe Bus Terminal (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
De OUIBUS-busmaatschappij draait tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Stadionplein in het centrum van 4 km) en Rijsel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lille Europe op ongeveer 0.9 km van het centrum.
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Lille Europe Bus Terminal (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
Luchtvaartmaatschappijen
Air Serbia maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Brussel (aankomst op Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Air Malta zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Brussel (op weg naar Brussels-Zaventem International BRU Airport)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Rijsel

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Carpool van Amsterdam naar Rijsel

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Amsterdam-Rijsel met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Dit betekent dat bij het zoeken naar Amsterdam-Rijsel ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Goede optie voor lastminute verblijf in Rijsel!

Amsterdam naar Rijsel bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Amsterdam naar Rijsel, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Amsterdam en Rijsel en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Rijsel.

 • De coaches die de Amsterdam Rijsel line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 231 km van de reis.
 • De Amsterdam Rijsel tickets worden verkocht tegen onverslaanbare prijzen, het is onwaarschijnlijk dat u betere aanbiedingen zult vinden met de andere vervoerswijzen: aanbiedingen per trein of carpool.

Wat zijn de busbedrijven die de Amsterdam Rijsel ?

OUIBUS, ALSA en FlixBus zijn de busmaatschappijen die de buslijn exploiteren Amsterdam Rijsel met directe service.

OUIBUS Amsterdam RijselALSA Amsterdam RijselFlixBus Amsterdam Rijsel

Vertrek busstations in Amsterdam

Afhankelijk van het bedrijf, wordt het gevraagd aanwezig te zijn bij de bushalte in Amsterdam van 15 tot 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd. De naam van de bestemming 'Rijsel'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Amsterdam
 • Amsterdam Stadionplein
 • Amsterdam Radarweg 1043

Aankomst busstations in Rijsel

Wanneer je aankomt Rijsel, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Lille Europe

trein Amsterdam naar Rijsel

Amsterdam Rijsel spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Thalys.
Thalys Amsterdam Rijsel

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Aankomst treinstations in Rijsel

 • Lille Europe
 • Lille Flandres

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Rijsel?

Ja de Amsterdam naar Rijsel route wordt bediend door een directe trein. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Rijsel en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Amsterdam op bepaalde dagen. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Amsterdam-Rijsel treinkaartje op Vivanoda.

Hogesnelheidstrein Amsterdam Rijsel

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Amsterdam naar Rijsel met de trein.

Regionale trein Amsterdam Rijsel

Intercitytrein Amsterdam Rijsel

Het treinstation tussen Amsterdam en Rijsel worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)