Reizen van Amsterdam naar Rome

Plan uw reis van Amsterdam naar Rome in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Amsterdam naar Rome in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Rome
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Florence
Rome
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Milaan
Rome
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Rome

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1297 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Rome ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Amsterdam naar Rome? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Op Vivanoda, een unieke reisplanner die vergelijkt en combineert vluchten, treinen, carpoolen en bussen gaan naar Rome van Amsterdam, u bespaart tijd en geld! Voer eenvoudig uw reisdatum in Rome en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met Alitalia, KLM, FlixBus, Korean Air Lines, Meridiana, Sri Lankan Airlines, ÖBB of Easyjet door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Rome?

Luchtvaartmaatschappijen
Alitalia maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Rome (aankomst op Fiumicino FCO Airport)
Meridiana zorgt voor een rotatie van Malpensa MXP Airport (gelegen op 41 km van Milaan Center, Italië) naar Rome (op weg naar Fiumicino FCO Airport)
KLM beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Rome (aankomst op Fiumicino FCO Airport)
Easyjet biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Rome (op weg naar Fiumicino FCO Airport)
Vueling Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Milaan (aankomst op Malpensa MXP Airport)
Sri Lankan Airlines zorgt voor een rotatie van Malpensa MXP Airport (gelegen op 41 km van Milaan Center, Italië) naar Rome (op weg naar Fiumicino FCO Airport)
Korean Air Lines beheert de vlucht vertrekkende van Malpensa MXP Airport gelegen op 41 km van het centrum van Milaan naar Rome (aankomst op Fiumicino FCO Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Italo (NTV) biedt een regel Milaan-Rome met Italo-trein vanuit Milano Rogoredo Station (5.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Roma Ostiense Station (2.5 km vanuit het centrum)
Trenitalia beheert de lijn van Milaan naar Rome met Frecciarossa-trein vanuit Milano Rogoredo station naar station Roma Termini (Latium Italië)
ÖBB maakt de spoorverbinding Florence-Rome met Euronight Tosca-trein vanuit Firenze Santa Maria Novella Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Roma Termini Station (1.6 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Florence-Rome (232 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Milan (San Donato) Bus Terminal in Milaan en Roma Tiburtina Bus Terminal (Latium Italië)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Rome

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Rome (Latium, Italië) met een afstand van 1297 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Rome is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Rome (Fiumicino Airport, IATA-code: FCO) geëxploiteerd door Alitalia, KLM of Easyjet.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Rome te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenMilaan-Rome en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Italo of Frecciarossa van Italo (NTV) of Trenitalia naar Rome vertrekken vanaf het Milano Rogoredo-treinstation in Milaan. Aankomst in Rome zal zijn op Roma Ostiense Station (2.5 km vanuit het centrum).
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Amsterdam Rome te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Milaan-Rome.
Je gaat aan boord van een bus naar Milaan. De bus brengt je naar het busstation Roma Tiburtina (4.1 km vanaf Rome, Italië). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rome op tijd op het Milan (San Donato)-busstation (op de 6.7 km de Milaan) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Florence-Rome kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)