Reizen van Amsterdam naar Southampton

Plan uw reis van Amsterdam naar Southampton in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Amsterdam naar Southampton in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Southampton
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Londen
Southampton
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Southampton

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand464 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Southampton?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Southampton trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Southampton door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Southampton op een kaart evenals de route Amsterdam Southampton en de verschillende verbindingspunten (Southampton Airport, Southampton Central Station, St Denys Station, Sholing Station, Southampton Airport (Parkway) Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Southampton

Alle vervoerswijzen Amsterdam Southampton

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Southampton (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 464 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Southampton is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Southampton (Southampton Airport, IATA-code: SOU) geëxploiteerd door FlyBE of KLM.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Southampton te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Londen en Londen-Southampton zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein Mainline West geëxploiteerd door de Southern Railways of South West Trains naar Southampton vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Southampton te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Londen en Londen-Southampton.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Southampton (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Londen-Southampton kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)