Reizen van Amsterdam naar Tanger

Plan uw reis van Amsterdam naar Tanger in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Amsterdam naar Tanger in te gaan vliegtuig, veerboot, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Tanger
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Parijs
Tanger
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Barcelona
Tanger
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Tanger

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, veerboot, bus, trein
afstand2028 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Tanger ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Tanger en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Tanger? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen, veerboot en vluchten in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Tanger en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Tanger aanbod dat het beste bij u past.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, veerboot, treinen, carpoolen en bussen van Jetairfly, Vueling Airlines, Air Arabia Maroc, KLM, Thalys, FlixBus, TAP Portugal of Easyjet te bereiken Tanger.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Tanger

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Tanger

Goedkope vluchten naar Tanger zijn soms niet zo gemakkelijk te krijgen, maar we willen u eraan herinneren een paar tips:

 • Boek uw Amsterdam Tanger vlucht ruim van tevoren om de beste prijzen te krijgen. Op enkele uitzonderingen na stijgen de prijzen naarmate u dichter bij de vertrekdatum komt om zitplaatsen te besparen voor zakelijke klanten die laat boeken en meer willen betalen.
 • Wees flexibel met uw reisdatums naar Tanger. De tarieven zijn verschillend, ongeacht of de vlucht vroeg in de ochtend of laat in de avond wordt gepland. Het wordt daarom aanbevolen om een belangrijke mate van flexibiliteit te hebben.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Amsterdam naar Tanger vluchten?

U kunt kiezen uit 2 luchtvaartmaatschappijen om per vliegtuig op deze route te reizen: NMBS.
Air Arabia Maroc Amsterdam TangerRoyal Air Maroc Amsterdam Tanger

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Aankomst luchthaven in Tanger

 • TNG Boukhalef

Amsterdam naar Tanger bus

Helaas is er geen directe busroute Amsterdam Tanger en er is geen manier om je daar te krijgen Tanger van Amsterdam alleen met de bus. U kunt echter andere regels volgen carpoolen, trein, boot of vliegtuig om uw eindbestemming te bereiken Tanger.

Bus stopt binnen Amsterdam

U moet bij uw aankomen Amsterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van ALSA, OUIBUS, FlixBus of Eurolines, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Amsterdam
 • Amsterdam Radarweg 1043
 • Amsterdam Stadionplein

trein Amsterdam naar Tanger

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Tanger?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Amsterdam naar Tanger zonder wijzigingen aan te brengen.

Amsterdam Tanger treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Thalys.
Thalys Amsterdam Tanger

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Amsterdam naar Tanger veerboot

Om door te gaan naar uw reis naar Tanger, neem een veerboot in Barcelona met Grimaldi Lines of Grandi Navi Veloci.

Er is geen mogelijkheid om alleen per veerboot te reizen voor de reis naar Tanger van de stad Amsterdam. Je hebt geen andere keuze dan je reis te combineren met een ander vervoermiddel zoals bus, carpoolen, trein en vliegtuig.

Welke zijn de veerbootmaatschappijen die varen tussen Amsterdam en Tanger?

De bedrijven Grimaldi Lines en Grandi Navi Veloci exploiteren de Amsterdam naar Tanger kruisingen.

Grimaldi Lines Amsterdam TangerGrandi Navi Veloci Amsterdam Tanger

Tanger veerbootterminals

 • Tangier Med

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Tanger?

Busbedrijven
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Quai de Bercy op ongeveer 3 km van het centrum.
De OUIBUS-busmaatschappij draait van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Jetairfly maakt een vlucht vertrekkende van Barcelona-El Prat BCN Airport gelegen op 13 km van het centrum van Barcelona naar Tanger (aankomst op Boukhalef TNG Airport)
Vueling Airlines biedt de volgende rotaties: van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Barcelona (op weg naar Barcelona-El Prat BCN Airport) en vertrekkende van Barcelona-El Prat BCN Airport gelegen op 13 km van het centrum van Barcelona naar Tanger (aankomst op Boukhalef TNG Airport)
Iberia beheert de vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Madrid (op weg naar Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD Airport)
Air Arabia Maroc biedt een luchtverbinding vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Tanger (aankomst op Boukhalef TNG Airport)
KLM maakt een vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Barcelona (op weg naar Barcelona-El Prat BCN Airport)
Easyjet zorgt voor een rotatie vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Tanger (aankomst op Boukhalef TNG Airport)
TAP Portugal verzorgt de vluchten van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Lissabon (op weg naar Lisboa Humberto Delgado LIS Airport) en vertrekkende van Lisboa Humberto Delgado LIS Airport gelegen op 7.1 km van het centrum van Lissabon naar Tanger (aankomst op Boukhalef TNG Airport)
Transavia.com biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Barcelona (op weg naar Barcelona-El Prat BCN Airport)
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
Royal Air Maroc zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Tanger (op weg naar Boukhalef TNG Airport)
Air Europa beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Madrid (aankomst op Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD Airport)
Transavia.com France biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Parijs (op weg naar Paris Orly ORY Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Thalys biedt een regel Amsterdam-Parijs met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum)
Rederijen
De boten van Grimaldi Lines zorgen voor de maritieme verbinding tussen de haven van Barcelona en Tanger (Tangier Med, 29 km van de stad)
Grandi Navi Veloci-veerboten maken de overtocht tussen Barcelona en Tanger, waar ze de havens van Barcelona en Tangier Med respectievelijk 1.8 km en 29 km ver van het centrum van hun steden zullen dienen.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Parijs (431 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)