Reizen van Amsterdam naar Utrecht

Plan uw reis van Amsterdam naar Utrecht in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Utrecht in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Utrecht
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Utrecht

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand35 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Amsterdam naar Utrecht ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Amsterdam naar Utrecht? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en treinen in een enkele zoekopdracht. Voer uw reisdata in Utrecht dan doet Vivanoda de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Utrecht aanbod dat het beste bij u past.

Om van te reizen Amsterdam, treinen, carpoolen of bussen van FlixBus, Blablacar, Deutsche Bahn en Nederlandse Spoorwegen NS zal je dragen Utrecht.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Utrecht

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland) met een afstand van 35 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Amsterdam Utrecht-trein is direct.
De treinen Intercity 1400 of ICE van Nederlandse Spoorwegen NS of Deutsche Bahn naar Utrecht vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Utrecht zal zijn op Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Utrecht-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Utrecht (1.1 km vanaf Utrecht, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Utrecht op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Utrecht.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)