Reizen van Amsterdam naar Valencia

Plan uw reis van Amsterdam naar Valencia (Spanje) in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Amsterdam naar Valencia in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Valencia
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Rotterdam
Valencia
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Barcelona
Valencia
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Madrid
Valencia
/
 • Krijg tarieven
5
Amsterdam
Parijs
Valencia
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Valencia

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1490 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Valencia ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Valencia en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Valencia? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Valencia. Voer eenvoudig uw reisdatum in Valencia en Vivanoda doet de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Valencia aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met KLM, Air Europa, Volotea, Transavia.com France, Blablacar, Thalys, Vueling Airlines of ALSA door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Valencia?

Luchtvaartmaatschappijen
Iberia maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Madrid (aankomst op Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD Airport)
Transavia.com France biedt de volgende rotaties: van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Parijs (op weg naar Paris Orly ORY Airport) en vertrekkende van Paris Orly ORY Airport gelegen op 15 km van het centrum van Parijs naar Valencia (aankomst op Valencia VLC Airport)
KLM beheert de vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Valencia (op weg naar Valencia VLC Airport)
Volotea biedt een luchtverbinding vertrekkende van Bordeaux-Mérignac BOD Airport gelegen op 11 km van het centrum van Bordeaux naar Valencia (aankomst op Valencia VLC Airport)
Transavia.com maakt een vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Valencia (op weg naar Valencia VLC Airport)
Vueling Airlines zorgt voor een rotatie vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Barcelona (aankomst op Barcelona-El Prat BCN Airport)
Air Europa beheert de vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Madrid (op weg naar Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD Airport)
Easyjet biedt een luchtverbinding vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Bordeaux (aankomst op Bordeaux-Mérignac BOD Airport)
Ryanair maakt een vlucht van Beauvais-Tille BVA Airport (gelegen op 69 km van Parijs Center, Frankrijk) naar Valencia (op weg naar Valencia VLC Airport)
Air France zorgt voor een rotatie vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Renfe biedt een regel Madrid-Valencia met Regional - 48-trein vanuit Madrid-Chamartin Station (6.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Valencia Sant Isidre Station (3.2 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn van Amsterdam naar Rotterdam met Intercity 12600-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Rotterdam Centraal ( Nederland)
Thalys maakt de spoorverbinding Amsterdam-Parijs met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Barcelone Sants Bus Terminal in Barcelona en Valencia Bus Terminal (Valencia Spanje)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Quai de Bercy op ongeveer 3 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk)
Het OUIBUS-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Stadionplein in het centrum van 4 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris-Bercy op ongeveer 2.9 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Madrid-Valencia (303 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Valencia

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Valencia

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Valencia, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Boek uw Amsterdam Valencia vlucht ruim van tevoren om de beste prijzen te krijgen. Meestal is dit de belangrijkste regel voor opbrengstbeheer: de goedkoopste prijs is lang voor vertrek beschikbaar (dit is gericht op vrijetijdsklanten die gewend zijn vroeg te boeken).
 • Wees flexibel met uw reisdatums naar Valencia. Prijzen variëren in de loop van de tijd, afhankelijk van vele factoren, waaronder de datum en tijd van reizen. U kunt dus beter een flexibiliteit van 2 of 3 dagen hebben om uw reis te boeken.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Amsterdam naar Valencia vluchten?

Transavia.com en KLM voert een rechtstreekse vlucht uit Amsterdam naar het vliegveld van Valencia, Spanje.
Transavia.com Amsterdam ValenciaKLM Amsterdam Valencia

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Bestemming luchthaven in Valencia

 • VLC Valencia

Amsterdam naar Valencia bus

Helaas kunt u niet reizen vanuit Amsterdam Valencia alleen met coach. U moet een ander vervoermiddel nemen: carpoolen, trein en vliegtuig.

Bus stopt binnen Amsterdam

U moet bij uw aankomen Amsterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Het enige wat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van OUIBUS, Eurolines, FlixBus of ALSA, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Amsterdam
 • Amsterdam Radarweg 1043
 • Amsterdam Stadionplein

Aankomst busstations in Valencia

Wanneer je aankomt Valencia, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Valencia

trein Amsterdam naar Valencia

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Valencia?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Amsterdam naar Valencia zonder wijzigingen aan te brengen.

Amsterdam Valencia treinbedrijven

Er zijn 3 vervoerders die treinreizen uitvoeren tussen Amsterdam en Valencia: Renfe, Nederlandse Spoorwegen NS en Thalys.
Renfe Amsterdam ValenciaNederlandse Spoorwegen NS Amsterdam ValenciaThalys Amsterdam Valencia

Treinstations van Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Aankomst treinstations in Valencia

 • Valencia Sant Isidre
 • Valencia-Estacio Del Nord

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)