Reizen van Amsterdam naar Venetië

Plan uw reis van Amsterdam naar Venetië in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Amsterdam naar Venetië in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Venetië
/
/
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Milaan
Venetië
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Frankfurt am Main
Venetië
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Innsbruck
Venetië
/
/
/
  • Krijg tarieven
5
Amsterdam
Munchen
Venetië
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Venetië

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand943 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Venetië ?

Jij hebt gekozen Venetië als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Amsterdam en hoe u de beste kunt vinden Amsterdam naar Venetië transport deals? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Venetië en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met Deutsche Bahn, FlixBus, Lufthansa, Blablacar, Alitalia, Trenitalia, KLM of Pakistan International Airlines door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Venetië

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Venetië (Veneto, Italië) met een afstand van 943 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Venetië is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Venetië (Marco Polo Airport, IATA-code: VCE) geëxploiteerd door Transavia.com, Easyjet of KLM.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Venetië te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Munchen en Munchen-Venetië zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen CityNightLine Pollux van Deutsche Bahn naar Munchen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Munchen zal zijn op München Hbf Station (1.6 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Munchen, waar de trein IC 89 of CityNightLine Pictor geëxploiteerd door de Deutsche Bahn naar Venetië vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Venetië te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Frankfurt am Main en Frankfurt am Main-Venetië.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (1.2 km vanaf Frankfurt am Main, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Frankfurt am Main op tijd op het Amsterdam-busstation (op de 3.6 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Frankfurt am Main een andere bus die je naar het busstation van Venetië (Veneto Italië) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Frankfurt am Main-Venetië kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Venetië?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt de lijnen Amsterdam-Munchen met CityNightLine Pollux-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in München Hbf Station (1.6 km vanuit het centrum) en van Munchen naar Venetië met IC 89-trein vanuit München Hbf station naar station Venezia Santa Lucia (Veneto Italië)
Trenitalia beheert de lijn Milaan-Venetië met Frecciabianca-trein vanuit Milano Centrale Station (2.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Venezia Santa Lucia Station (1.6 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Hessen Duitsland) en tussen Frankfurt am Main City (met het busstation Frankfurt central station in het centrum van 1.5 km) en Venetië City, waar de bus je afzet bij het busstation van Venice (Tronchetto) op ongeveer 2.6 km van het centrum.
Hellö is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Innsbruck Bus Terminal in Innsbruck en Venezia Tronchetto Stazione Bus Terminal (Veneto Italië)
Luchtvaartmaatschappijen
Vueling Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Milaan (aankomst op Malpensa MXP Airport)
Lufthansa biedt de volgende rotaties: van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Munchen (op weg naar Franz Josef Strauss MUC Airport) en vertrekkende van Franz Josef Strauss MUC Airport gelegen op 29 km van het centrum van Munchen naar Venetië (aankomst op Marco Polo VCE Airport)
Transavia.com beheert de vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Venetië (op weg naar Treviso TSF Airport)
Easyjet biedt een luchtverbinding vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Venetië (aankomst op Marco Polo VCE Airport)
Pakistan International Airlines maakt een vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Frankfurt am Main (op weg naar Frankfurt International FRA Airport)
Alitalia zorgt voor een rotatie vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Milaan (aankomst op Linate LIN Airport)
KLM beheert de vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Venetië (op weg naar Marco Polo VCE Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Frankfurt am Main-Venetië (589 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)