Reizen van Amsterdam naar Warschau

Plan uw reis van Amsterdam naar Warschau in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Amsterdam naar Warschau in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Warschau
/
/
/
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Berlijn
Warschau
/
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Warschau

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1094 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Warschau ?

Jij hebt gekozen Warschau als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Amsterdam en hoe u de beste kunt vinden Amsterdam naar Warschau transport deals? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Warschau. Vul de datum van uw reis in Warschau en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Warschau aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met Deutsche Bahn, LOT Polish Airlines, FlixBus, Blablacar, Russian Railways, Polskie Koleje Państwowe, KLM of CityBusExpress door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Warschau?

Luchtvaartmaatschappijen
LOT Polish Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Warschau (aankomst op Frederic Chopin WAW Airport)
Easyjet zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Berlijn (op weg naar Schoenefeld SXF Airport)
Transavia.com beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Berlijn (aankomst op Tegel TXL Airport)
KLM biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Warschau (op weg naar Frederic Chopin WAW Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Polskie Koleje Państwowe biedt een regel Amsterdam-Warschau met Euronight JanKiepura-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Warszawa Centralna Station (0.6 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn bedient de lijnen van Amsterdam naar Berlijn met CityNightLine Kopernikus-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Berlin Hauptbahnhof (Berlijn Duitsland) en Berlijn-Warschau met EC 95-trein vanuit Berlin Hauptbahnhof Station (2.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Warszawa Centralna Station (0.6 km vanuit het centrum)
Russian Railways maakt de spoorverbinding van Berlijn naar Warschau met -trein vanuit Berlin Hauptbahnhof station naar station Warszawa Wschodnia ( Polen)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Berlijn Duitsland) en tussen Berlijn City (met het busstation Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 9.3 km) en Warschau City, waar de bus je afzet bij het busstation van Warsaw op ongeveer 0 km van het centrum.
CityBusExpress is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Amsterdam Europaboulevard P18 Bus Terminal in Amsterdam en Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Berlijn Duitsland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Warschau (1096 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Warschau

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Warschau

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Warschau, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Boek uw Amsterdam Warschau vlucht ruim van tevoren om de beste prijzen te krijgen. Op enkele uitzonderingen na stijgen de prijzen naarmate u dichter bij de vertrekdatum komt om zitplaatsen te besparen voor zakelijke klanten die laat boeken en meer willen betalen.
 • Wees flexibel met uw reisdatums naar Warschau. De tarieven zijn verschillend, ongeacht of de vlucht vroeg in de ochtend of laat in de avond wordt gepland. Het wordt daarom aanbevolen om een belangrijke mate van flexibiliteit te hebben.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Amsterdam naar Warschau vluchten?

U kunt kiezen uit 2 luchtvaartmaatschappijen om per vliegtuig op deze route te reizen: NMBS.
LOT Polish Airlines Amsterdam WarschauKLM Amsterdam Warschau

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Bestemming luchthaven in Warschau

 • WAW Frederic Chopin

trein Amsterdam naar Warschau

Nachttrein Amsterdam Warschau

Nachttreinen zijn een goede gelegenheid om een hotelnacht te redden Warschau omdat u kunt slapen, of u nu op uw stoel zit of op een comfortabele ligplaats.

Intercitytrein Amsterdam Warschau

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Amsterdam en Warschau met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Amsterdam Warschau treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Polskie Koleje Państwowe.
Polskie Koleje Państwowe Amsterdam Warschau

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Warschau?

Inderdaad, de steden van Warschau en Amsterdam zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Amsterdam-Warschau treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations van Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Aankomst treinstations in Warschau

 • Warszawa Centralna
 • Warszawa Wschodnia

Amsterdam naar Warschau bus

Bus stopt binnen Amsterdam

Het wordt aanbevolen dat u aankomt op de Amsterdam busstation tussen 15 en 30 minuten voor de vertrektijd, afhankelijk van de busmaatschappij. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van CityBusExpress of FlixBus, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Amsterdam
 • Amsterdam Europaboulevard P18

Aankomst busstations in Warschau

Wanneer je aankomt Warschau, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Warsaw

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)