Reizen van Amsterdam naar Zagreb

Plan uw reis van Amsterdam naar Zagreb in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Amsterdam naar Zagreb in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Zagreb
/
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Frankfurt am Main
Zagreb
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Munchen
Zagreb
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Praag
Zagreb
/
/
/
  • Krijg tarieven
5
Amsterdam
Wenen
Zagreb
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Zagreb

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1088 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Zagreb ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Amsterdam naar Zagreb? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten, treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Zagreb van Amsterdam Voer eenvoudig uw reisdatum in Zagreb en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van Croatia Airlines, Deutsche Bahn, FlixBus, Lufthansa, Czech Airlines, Blablacar, Hellö of Transavia.com te bereiken Zagreb.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Zagreb?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Amsterdam-Munchen met CityNightLine Pollux-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in München Hbf Station (1.6 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en UAN Florenc Praha (Prague) Bus Terminal ( Tsjechische Republiek) en tussen Praag City (met het busstation UAN Florenc Praha (Prague) in het centrum van 1.5 km) en Zagreb City, waar de bus je afzet bij het busstation van Zagreb op ongeveer 0.7 km van het centrum.
Hellö is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van (VIB) Vienna International Busterminal Bus Terminal in Wenen en Zagreb Bus Terminal (Zagreb Kroatië)
De IC Bus-busmaatschappij draait tussen Munchen City (met het busstation München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 0.4 km) en Zagreb City, waar de bus je afzet bij het busstation van Zagreb op ongeveer 2.2 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Easyjet maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Praag (aankomst op Prague Ruzyne PRG Airport)
Croatia Airlines zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Zagreb (op weg naar Pleso ZAG Airport)
Lufthansa verzorgt de vluchten vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Frankfurt am Main (aankomst op Frankfurt International FRA Airport) en van Frankfurt International FRA Airport (gelegen op 11 km van Frankfurt am Main Center, Duitsland) naar Zagreb (op weg naar Pleso ZAG Airport)
KLM biedt een luchtverbinding vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Zagreb (aankomst op Pleso ZAG Airport)
Pakistan International Airlines maakt een vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Frankfurt am Main (op weg naar Frankfurt International FRA Airport)
Austrian Airlines zorgt voor een rotatie vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Wenen (aankomst op Vienna-Schwechat International VIE Airport)
Czech Airlines verzorgt de vluchten van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Praag (op weg naar Prague Ruzyne PRG Airport) en vertrekkende van Prague Ruzyne PRG Airport gelegen op 12 km van het centrum van Praag naar Zagreb (aankomst op Pleso ZAG Airport)
Transavia.com biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Munchen (op weg naar Franz Josef Strauss MUC Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Wenen (938 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Zagreb

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Zagreb (Zagreb, Kroatië) met een afstand van 1088 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Zagreb is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Zagreb (Pleso Airport, IATA-code: ZAG) geëxploiteerd door KLM of Croatia Airlines.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Zagreb te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Wenen en Wenen-Zagreb.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Vienna Erdberg (3.7 km vanaf Wenen, Oostenrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Wenen op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Wenen een andere bus die je naar het busstation van Zagreb (Zagreb Kroatië) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Zagreb te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAmsterdam-Munchen en gebruik bus om je eindbestemming te bereiken.
De treinen CityNightLine Pollux van Deutsche Bahn naar Munchen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Munchen zal zijn op München Hbf Station (1.6 km vanuit het centrum).
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Amsterdam-Wenen kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in bus om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)