Aanbevolen route
Angers
Rechtstreekse reis naar Besancon met bus, carpooling, trein
Besancon
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Angers
Reizen met de carpooling, trein, bus naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Besancon
Besancon
Prijzen zoeken
Angers
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Besancon
Besancon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Angers naar Besancon?

Bent u van plan om van Besancon naar Angers te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Angers naar Besancon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Angers en Besancon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, TGV Lyria, Eurolines of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Angers en Besancon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Angers Besancon reis te plannen.

Voor uw reis van Angers naar Besancon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Angers naar Besancon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Angers naar Besancon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Angers Besancon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Angers Besancon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Angers Besancon

Carpoolen tussen Angers en Besancon is perfect als u in goed gezelschap naar Besancon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Angers of Besancon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Angers naar Besancon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Angers Besancon

Stad van vertrek
Angers
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Besancon
Frankrijk
Franche-Comté
Afstand
496 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Angers Besancon
Zoeken naar accommodatie in Besancon
Plan uw reis van Angers naar Besancon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Angers naar Besancon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Angers en Besancon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, TGV Lyria, Eurolines of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Angers en Besancon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Angers en Besancon

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Angers naar Besancon?
Prijzen Bustickets van Angers naar Besancon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Besancon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Angers en Besancon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Angers naar Besancon?
Landschappen Treinen tussen Angers en Besancon bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Angers-Besancon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Angers naar Besancon?
Flexibel Carpoolen van Angers naar Besancon is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Angers? Waar kom ik aan in Besancon?

Angers vertrek busstations

Angers
Kaart

Vertrekstations in Angers

Angers-St-Laud
Kaart

Besancon aankomst busstations

Besançon
Kaart
Besançon
Kaart

Besancon Aankomst Stations

Besançon-Viotte
Kaart
Besançon-Franche-Comté-TGV
Kaart
Zoek naar tickets voor Angers Besancon
Zoeken naar accommodatie in Besancon

Bus Angers Besancon

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Angers-Besancon. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De frequentie van vertrekken naar Angers vanuit Besancon varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Besancon, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Angers-Besancon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Angers naar Besancon op Vivanoda.

Busmaatschappijen Angers Besancon

Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Angers Besancon

Treinen Angers Besancon

Treinen tussen Angers en Besancon zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Angers naar Besancon. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Angers naar Besancon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Angers en Besancon.

Treinmaatschappijen van Angers naar Besancon

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
TGV Lyria
TGV Lyria
Zoek naar treintickets Angers Besancon

Carpoolen Angers Besancon

De duur van een carpool reis tussen Angers en Besancon is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Angers en Besancon. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Angers Besancon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Angers Besancon
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd