Reizen van Angers naar Dijon

Plan uw reis van Angers naar Dijon in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Angers naar Dijon in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Angers
Dijon
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Angers Dijon

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand421 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Angers naar Dijon?

Voor een reis van Angers (Pays de la Loire, Frankrijk) naar Dijon (Bourgogne, Frankrijk) met een afstand van 421 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Angers-Dijon.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Angers naar Dijon te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Angers-Lyon en Lyon-Dijon zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Intercités of TGV van SNCF naar Lyon vertrekken vanaf het Angers-St-Laud-treinstation in Angers. Aankomst in Lyon zal zijn op Lyon-Perrache Station (2.2 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Lyon, waar de trein TGV of TER geëxploiteerd door de SNCF naar Dijon vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Angers-Dijon te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Angers-Parijs en Parijs-Dijon.
Je gaat aan boord van een bus naar Angers. De bus brengt je naar het busstation Parc d'autocars de la Porte Maillot (5.7 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Angers-busstation (op de 0.8 km de Angers) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Dijon (Bourgogne Frankrijk) zal brengen.

Welke vervoerders reizen tussen Angers en Dijon?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt de lijnen Angers-Lyon met Intercités-trein vanuit Angers-St-Laud Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-Perrache Station (2.2 km vanuit het centrum) en van Lyon naar Dijon met TER-trein vanuit Lyon-Part-Dieu station naar station Dijon-Ville (Bourgogne Frankrijk)
OUIGO beheert de lijn Angers-Parijs met -trein vanuit Angers-St-Laud Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het centrum)
TGV Lyria maakt de spoorverbinding van Parijs naar Dijon met TGV Lyria-trein vanuit Paris-Gare-de-Lyon station naar station Dijon-Ville (Bourgogne Frankrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Lyon Bus Terminal in Lyon en Dijon Bus Terminal (Bourgogne Frankrijk)
Isilines is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Angers City (met het busstation Angers in het centrum van 0.8 km) en Lyon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lyon op ongeveer 2.1 km van het centrum. en van Lyon Bus Terminal in Lyon en Dijon Bus Terminal (Bourgogne Frankrijk)
Het busbedrijf FlixBus voert de rotaties uit tussen Angers City (met het busstation Angers in het centrum van 0.8 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Quai de Bercy op ongeveer 3 km van het centrum. en van Paris Quai de Bercy Bus Terminal in Parijs en Dijon Bus Terminal (Bourgogne Frankrijk)
Het OUIBUS-netwerk omvat buslijnen tussen Angers City (met het busstation Angers in het centrum van 0.8 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Parc d'autocars de la Porte Maillot op ongeveer 5.7 km van het centrum. en van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Dijon Bus Terminal (Bourgogne Frankrijk)
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten tussen Angers City (met het busstation Angers in het centrum van 0.8 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Angers-Dijon (422 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)