Aanbevolen route
Angers
Rechtstreekse reis naar Grenoble met trein, bus, carpooling
Grenoble
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Angers
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Grenoble
Grenoble
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Angers naar Grenoble?

Bent u van plan om van Grenoble naar Angers te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Angers naar Grenoble te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Angers en Grenoble, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (FlixBus, Isilines, Blablabus, Blablacar of SNCF) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Angers en Grenoble, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Angers Grenoble reis te plannen.

Voor uw reis van Angers naar Grenoble heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Angers naar Grenoble

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Angers naar Grenoble, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Angers Grenoble per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Angers Grenoble ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Angers Grenoble

Carpoolen tussen Angers en Grenoble is perfect als u in goed gezelschap naar Grenoble wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Angers of Grenoble kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Angers naar Grenoble te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Angers Grenoble

Stad van vertrek
Angers
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Grenoble
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
544 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Angers Grenoble
Zoeken naar accommodatie in Grenoble
Plan uw reis van Angers naar Grenoble gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Angers naar Grenoble gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Angers en Grenoble vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals FlixBus, Isilines, Blablabus, Blablacar of SNCF om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Angers en Grenoble met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Angers en Grenoble

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Angers naar Grenoble?
Prijzen Bustickets van Angers naar Grenoble zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Grenoble (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Angers en Grenoble, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Angers en Grenoble kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Angers naar Grenoble zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Grenoble om de afstand van 544 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Angers naar Grenoble?
Landschappen Treinen tussen Angers en Grenoble bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Angers-Grenoble wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Angers-Grenoble kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Angers Grenoble kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Angers naar Grenoble?
Flexibel Carpoolen van Angers naar Grenoble is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Angers naar Grenoble.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Angers naar Grenoble.

Waar beginnen in Angers? Waar kom ik aan in Grenoble?

Angers vertrek busstations

Angers
Kaart

Vertrekstations in Angers

Angers-St-Laud
Kaart

Grenoble aankomst busstations

Grenoble
Kaart
Grenoble
Kaart
Grenoble Résistance
Kaart

Grenoble Aankomst Stations

Grenoble
Kaart
Grenoble U.-Gières
Kaart
Zoek naar tickets voor Angers Grenoble
Zoeken naar accommodatie in Grenoble

Bus Angers Grenoble

De meeste bussen tussen Angers en Grenoble zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Angers vanuit Grenoble varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Grenoble, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Angers-Grenoble busticket extra kosten met zich mee.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Angers-Grenoble, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Angers Grenoble

FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Angers Grenoble

Treinen Angers Grenoble

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Angers naar Grenoble reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Angers en Grenoble.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Angers naar Grenoble ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Angers en Grenoble te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinen tussen Angers en Grenoble zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Angers naar Grenoble

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Angers Grenoble

Carpoolen Angers Grenoble

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Angers en Grenoble. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Angers Grenoble contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De duur van een carpool reis tussen Angers en Grenoble is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Angers Grenoble

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Angers Grenoble
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd