Reizen van Angers naar Montpellier

Plan uw reis van Angers naar Montpellier in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Angers naar Montpellier in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Angers
Montpellier
/
/
  • Krijg tarieven
2
Angers
Lyon
Montpellier
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Angers
Clermont-Ferrand
Montpellier
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Angers Montpellier

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand551 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Angers naar Montpellier ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Angers naar Montpellier? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Montpellier en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Angers, reist u met SNCF, OUIBUS, Blablacar, FlixBus, Isilines, OUIGO, Hop! of TGV Lyria door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Angers Montpellier

Voor een reis van Angers (Pays de la Loire, Frankrijk) naar Montpellier (Languedoc-Roussillon, Frankrijk) met een afstand van 551 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Angers-Montpellier.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Angers naar Montpellier te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Angers-Lyon en Lyon-Montpellier zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Intercités of TGV van SNCF naar Lyon vertrekken vanaf het Angers-St-Laud-treinstation in Angers. Aankomst in Lyon zal zijn op Lyon-Perrache Station (2.2 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Lyon, waar de trein TGV Lyria of TGV geëxploiteerd door de TGV Lyria, SNCF of OUIGO naar Montpellier vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Angers-Montpellier te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Angers-Clermont-Ferrand en Clermont-Ferrand-Montpellier.
Je gaat aan boord van een bus naar Angers. De bus brengt je naar het busstation Clermont Ferrand (1.5 km vanaf Clermont-Ferrand, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Clermont-Ferrand op tijd op het Angers-busstation (op de 0.8 km de Angers) verschijnt.Neem in Clermont-Ferrand een andere bus die je naar het busstation van Montpellier (Languedoc-Roussillon Frankrijk) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Angers naar Montpellier kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenLyon-Montpellier doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Lyon aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Lyon Saint-Exupery International afgelegen LYS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Montpellier (Montpellier-Méditerranée Airport, IATA-code: MPL) geëxploiteerd door Hop!.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)