Aanbevolen route
Angers
Rechtstreekse reis naar Saint-Quentin met trein, carpooling
Saint-Quentin
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Angers
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, carpooling naar Saint-Quentin
Saint-Quentin
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Angers naar Saint-Quentin?

Bent u van plan om van Angers naar Saint-Quentin te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Angers naar Saint-Quentin te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Angers en Saint-Quentin, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (OUIGO, SNCF, Blablabus, FlixBus of Eurolines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Angers en Saint-Quentin, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Angers Saint-Quentin reis te plannen.

Voor uw reis van Angers naar Saint-Quentin heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Angers naar Saint-Quentin

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Angers naar Saint-Quentin, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Angers Saint-Quentin per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Angers Saint-Quentin ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Angers Saint-Quentin

Carpoolen tussen Angers en Saint-Quentin is perfect als u in goed gezelschap naar Saint-Quentin wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Angers of Saint-Quentin kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Angers naar Saint-Quentin te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Angers Saint-Quentin

Stad van vertrek
Angers
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Saint-Quentin
Frankrijk
Picardië
Afstand
386 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Angers Saint-Quentin
Zoeken naar accommodatie in Saint-Quentin
Plan uw reis van Angers naar Saint-Quentin gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Angers naar Saint-Quentin gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Angers en Saint-Quentin vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals OUIGO, SNCF, Blablabus, FlixBus of Eurolines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Angers en Saint-Quentin met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Angers en Saint-Quentin

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Angers naar Saint-Quentin?
Prijzen Bustickets van Angers naar Saint-Quentin zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Saint-Quentin (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Angers en Saint-Quentin kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Angers naar Saint-Quentin?
Comfort Treinen tussen Angers en Saint-Quentin bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Angers-Saint-Quentin kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Angers naar Saint-Quentin?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Angers naar Saint-Quentin.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Angers naar Saint-Quentin.

Waar beginnen in Angers? Waar kom ik aan in Saint-Quentin?

Angers vertrek busstations

Angers
Kaart

Vertrekstations in Angers

Angers-St-Laud
Kaart
Angers-Maître-École
Kaart

Saint-Quentin Aankomst Stations

TGV-Haute-Picardie
Kaart
St Quentin
Kaart
Zoek naar tickets voor Angers Saint-Quentin
Zoeken naar accommodatie in Saint-Quentin

Bus Angers Saint-Quentin

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Angers-Saint-Quentin busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Angers-Saint-Quentin varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Angers naar Saint-Quentin op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Angers-Saint-Quentin. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Angers Saint-Quentin

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Angers Saint-Quentin

Treinen Angers Saint-Quentin

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Angers naar Saint-Quentin reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treintickets van Angers naar Saint-Quentin kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinen tussen Angers en Saint-Quentin zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Angers naar Saint-Quentin

OUIGO
OUIGO
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Angers Saint-Quentin

Carpoolen Angers Saint-Quentin

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Angers naar Saint-Quentin zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Angers naar Saint-Quentin, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Angers en Saint-Quentin. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Angers Saint-Quentin

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Angers Saint-Quentin

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd