Reizen van Angers naar Saint-Quentin

Plan uw reis van Angers naar Saint-Quentin in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Angers naar Saint-Quentin in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Angers
Saint-Quentin
/
  • Krijg tarieven
2
Angers
Parijs
Saint-Quentin
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Angers Saint-Quentin

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand386 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Angers naar Saint-Quentin?

Spoorwegmaatschappijen
OUIGO biedt een regel Angers-Saint-Quentin met -trein vanuit Angers-St-Laud Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in TGV-Haute-Picardie Station (33 km vanuit het centrum)
SNCF beheert de lijn van Angers naar Saint-Quentin met TGV-trein vanuit Angers-St-Laud station naar station TGV-Haute-Picardie (Picardie Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Angers-Saint-Quentin (387 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij Isilines biedt busdiensten van Angers Bus Terminal in Angers en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Angers City (met het busstation Angers in het centrum van 0.8 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Parc d'autocars de la Porte Maillot op ongeveer 5.7 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Angers Bus Terminal in Angers en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Angers City (met het busstation Angers in het centrum van 0.8 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Quai de Bercy op ongeveer 3 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Angers Saint-Quentin

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

trein Angers naar Saint-Quentin

Is er een directe trein voor de Angers-Saint-Quentin road?

Ja de Angers naar Saint-Quentin route wordt bediend door een directe trein. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Saint-Quentin en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Angers op bepaalde dagen. Om de goedkoopste te vinden Angers-Saint-Quentin treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Angers Saint-Quentin treinbedrijven

Dit zijn de 2 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Saint-Quentin: OUIGO en SNCF.
OUIGO Angers Saint-QuentinSNCF Angers Saint-Quentin

Hogesnelheidstrein Angers Saint-Quentin

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Angers en Saint-Quentin. Ze werken vaak op speciale tracks.

Intercitytrein Angers Saint-Quentin

Het treinstation tussen Angers en Saint-Quentin worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Treinstations van Angers

  • Angers-St-Laud

Treinstations in Saint-Quentin

  • TGV-Haute-Picardie
  • St Quentin

Carpool van Angers naar Saint-Quentin

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Angers-Saint-Quentin rijden. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Ridesharing heeft geen geplande dienstregeling, in tegenstelling tot de spoorweg-, bus- of vliegtuigindustrie. Je hebt dus meer kansen om te vinden Angers-Saint-Quentin rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Saint-Quentin.

Angers naar Saint-Quentin bus

Reist alleen met de bus vanaf Angers naar Saint-Quentin is niet mogelijk. U moet de vervoerswijzen wijzigen en andere lijnen gebruiken door trein of carpoolen.

Bus stopt binnen Angers

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Angers minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van FlixBus, Eurolines, OUIBUS of Isilines en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim hebt gelegd.

  • Angers

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)