Reizen van Antwerpen naar Amsterdam

Plan uw reis van Antwerpen naar Amsterdam in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Antwerpen naar Amsterdam in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Antwerpen
Amsterdam
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Antwerpen Amsterdam

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand133 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Antwerpen naar Amsterdam ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Antwerpen naar Amsterdam? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en treinen in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Amsterdam en Vivanoda doet de rest. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Antwerpen, reist u met Nederlandse Spoorwegen NS, Blablacar, FlixBus, OUIBUS, ALSA, SNCB, Eurolines of Thalys door bussen, carpoolen of treinen.

Welke vervoerders reizen tussen Antwerpen en Amsterdam?

Spoorwegmaatschappijen
Thalys biedt een regel Antwerpen-Amsterdam met Thalys-trein vanuit Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS bedient de lijnen van Antwerpen naar Rotterdam met Intercity (NS Hispeed) 1200-trein vanuit Antwerp Central station naar station Rotterdam Centraal ( Nederland) en Rotterdam-Amsterdam met Intercity 12600-trein vanuit Rotterdam Centraal Station (0.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
SNCB maakt de spoorverbinding van Antwerpen naar Roosendaal met 12-trein vanuit Antwerp Central station naar station Roosendaal ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Antwerpen-Amsterdam (133 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Platinkaai - Antwerpen Bus Terminal in Antwerpen en Amsterdam Stadionplein Bus Terminal ( Nederland)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Antwerpen City (met het busstation Antwerp in het centrum van 1.3 km) en Amsterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Amsterdam op ongeveer 3.6 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Antwerp Bus Terminal in Antwerpen en Amsterdam Bus Terminal ( Nederland)
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn tussen Antwerpen City (met het busstation Antwerp in het centrum van 1.3 km) en Amsterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Amsterdam op ongeveer 3.6 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Antwerpen Amsterdam

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Antwerpen naar Amsterdam bus

Bent u op zoek naar een bus van Antwerpen naar Amsterdam? Er is inderdaad een directe buslijn die deze route exploiteert.

Wat zijn de busbedrijven die de Antwerpen Amsterdam ?

De busdienst tussen de stad Antwerpen en Amsterdam wordt beheerd door meerdere busmaatschappijen: FlixBus, Eurolines, OUIBUS en ALSA.

FlixBus Antwerpen AmsterdamEurolines Antwerpen AmsterdamOUIBUS Antwerpen AmsterdamALSA Antwerpen Amsterdam

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Antwerpen en Amsterdam en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Amsterdam.

 • Vergeet tijdens de zomer de hittegolf dankzij de airconditioning bijna alle Antwerpen Amsterdam coaches zijn uitgerust met.
 • U zult reizen van Antwerpen naar Amsterdamin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 133 km van de reis.

Bus stopt binnen Antwerpen

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Antwerpen minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. In het algemeen is de bestemming 'Amsterdam'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Platinkaai - Antwerpen
 • Antwerp

Aankomst busstations in Amsterdam

Wanneer je aankomt Amsterdam, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg
 • Amsterdam
 • Amsterdam Stadionplein

trein Antwerpen naar Amsterdam

Hogesnelheidstrein Antwerpen Amsterdam

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Antwerpen en Amsterdam. Ze werken vaak op speciale tracks.

Intercitytrein Antwerpen Amsterdam

Het treinstation tussen Antwerpen en Amsterdam worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Antwerpen Amsterdam treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Thalys.
Thalys Antwerpen Amsterdam

Treinstations voor vertrek in Antwerpen

 • Antwerp Central

Aankomst treinstations in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Is er een directe trein op weg naar Amsterdam van Antwerpen?

Inderdaad, de steden van Amsterdam en Antwerpen zijn verbonden met een directe treinverbinding. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om de goedkoopste te vinden Antwerpen-Amsterdam treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Carpool van Antwerpen naar Amsterdam

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dit betekent dat bij het zoeken naar Antwerpen-Amsterdam ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Amsterdam.

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Antwerpen-Amsterdam rijden. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)