Reizen van Antwerpen naar Rotterdam

Plan uw reis van Antwerpen naar Rotterdam in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Antwerpen naar Rotterdam in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Antwerpen
Rotterdam
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Antwerpen Rotterdam

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand78 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Antwerpen naar Rotterdam?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Antwerpen Rotterdam trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Antwerpen Rotterdam door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Antwerpen en Rotterdam op een kaart evenals de route Antwerpen Rotterdam en de verschillende verbindingspunten (Rotterdam Centraal Station, Rotterdam Bus Station, Tulip Inn - Leuvehave - Rotterdam Bus Station, Rotterdam Zuidplein Bus Station, Antwerp Central Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Rotterdam

Alle vervoerswijzen Antwerpen Rotterdam

Voor een reis van Antwerpen (België) naar Rotterdam (Nederland) met een afstand van 78 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Antwerpen-Rotterdam-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Antwerpen. De bus brengt je naar het busstation Rotterdam (0.2 km vanaf Rotterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rotterdam op tijd op het Antwerp-busstation (op de 1.3 km de Antwerpen) verschijnt.
De Antwerpen Rotterdam-trein is direct.
De treinen Intercity (NS Hispeed) 1200 of Thalys van Nederlandse Spoorwegen NS of Thalys naar Rotterdam vertrekken vanaf het Antwerp Central-treinstation in Antwerpen. Aankomst in Rotterdam zal zijn op Rotterdam Centraal Station (0.3 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Antwerpen-Rotterdam.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)