Aanbevolen route
Avignon
Rechtstreekse reis naar Rouen met trein, bus, carpooling
Rouen
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Avignon
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, carpooling, trein naar Rouen
Rouen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Avignon naar Rouen?

Bent u van plan om van Avignon naar Rouen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Avignon naar Rouen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Avignon en Rouen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Eurostar, Isilines of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Avignon en Rouen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Avignon Rouen reis te plannen.

Voor uw reis van Avignon naar Rouen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Avignon naar Rouen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Avignon naar Rouen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Avignon Rouen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Avignon Rouen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Avignon Rouen

Carpoolen tussen Avignon en Rouen is perfect als u in goed gezelschap naar Rouen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Avignon of Rouen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Avignon naar Rouen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Avignon Rouen

Stad van vertrek
Avignon
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Stad van bestemming
Rouen
Frankrijk
Normandië
Afstand
673 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Avignon Rouen
Zoeken naar accommodatie in Rouen
Plan uw reis van Avignon naar Rouen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Avignon naar Rouen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Avignon en Rouen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Eurostar, Isilines of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Avignon en Rouen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Avignon en Rouen

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Avignon naar Rouen?
Prijzen Bustickets van Avignon naar Rouen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Rouen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Avignon en Rouen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Avignon naar Rouen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Rouen om de afstand van 673 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Avignon en Rouen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Avignon naar Rouen?
Landschappen Treinen tussen Avignon en Rouen bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Snelheid Treinen van Avignon naar Rouen zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Avignon Rouen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Avignon-Rouen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Avignon naar Rouen?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Avignon naar Rouen.
Voordelig Carpoolen van Avignon naar Rouen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Avignon naar Rouen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Avignon naar Rouen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Avignon? Waar kom ik aan in Rouen?

Avignon vertrek busstations

Avignon
Kaart
Avignon TGV
Kaart

Vertrekstations in Avignon

Avignon-TGV
Kaart
Avignon-Centre
Kaart

Rouen aankomst busstations

Rouen
Kaart
Rouen
Kaart

Rouen Aankomst Stations

Rouen-Rive-Droite
Kaart
Zoek naar tickets voor Avignon Rouen
Zoeken naar accommodatie in Rouen

Bus Avignon Rouen

Bussen tussen Avignon en Rouen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De frequentie van vertrekken naar Avignon vanuit Rouen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Rouen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Avignon-Rouen, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Avignon-Rouen. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Avignon Rouen

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Avignon Rouen

Treinen Avignon Rouen

Het is aanbevolen om uw treinticket van Avignon naar Rouen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Avignon naar Rouen. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Avignon naar Rouen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Rouen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Avignon naar Rouen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Avignon en Rouen.

Treinmaatschappijen van Avignon naar Rouen

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Eurostar
Eurostar
Zoek naar treintickets Avignon Rouen

Carpoolen Avignon Rouen

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Avignon naar Rouen hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Avignon naar Rouen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Avignon naar Rouen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Avignon Rouen contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Avignon Rouen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Avignon Rouen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd