Reizen van Barcelona naar Girona

Plan uw reis van Barcelona naar Girona in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Barcelona naar Girona in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Barcelona
Girona
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Barcelona Girona

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand85 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Barcelona naar Girona?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Barcelona Girona trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Barcelona Girona door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Barcelona en Girona op een kaart evenals de route Barcelona Girona en de verschillende verbindingspunten (Girona Station, Girona Bus Station, Barcelona-Sants Station, Barcelona-Clot-Arago Station, Barcelone Norte Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Girona

Alle vervoerswijzen Barcelona Girona

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

trein Barcelona naar Girona

Barcelona Girona spoorwegen bedrijven

De spoorwegen Renfe en SNCF zijn de bedrijven waarmee u kunt reizen voor uw reis naar Girona.
Renfe Barcelona GironaSNCF Barcelona Girona

Intercitytrein Barcelona Girona

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Barcelona en Girona met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Barcelona Girona

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Barcelona en Girona met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Is er een directe trein op weg naar Girona van Barcelona?

Ja de Barcelona naar Girona route wordt bediend door een directe trein. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Barcelona-Girona treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations van Barcelona

 • Barcelona-Paseo de Gracia
 • Barcelona-Sants

Treinstations in Girona

 • Girona

Barcelona naar Girona bus

Bent u op zoek naar een bus van Barcelona naar Girona? Er is inderdaad een directe buslijn die deze route exploiteert.

Vertrek busstations in Barcelona

U moet bij uw aankomen Barcelona stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Om te voorkomen dat je de verkeerde bus pakt, kijk je voor de bestemmingGirona'moet worden weergegeven. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van ALSA, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Barcelone Sants

Aankomst busstations in Girona

Zodra de bus is aangekomen Girona, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Girona

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Girona met de bus. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Girona.

 • Het is milieuvriendelijker om met een moderne bus te reizen dan om te carpoolen. Bovendien, de wegBarcelona Girona wordt gedeeld door andere voertuigen en er is geen extra infrastructuur nodig om een bus te laten rijden.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 85 km van de reis.
 • U zult reizen van Barcelona naar Gironain een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.

Wat zijn de busbedrijven die de Barcelona Girona ?

ALSA is het enige busbedrijf dat de directe buslijn bedient Barcelona Girona.

ALSA Barcelona Girona

Carpool van Barcelona naar Girona

Wanneer u een rit tussen boekt Barcelona Girona, stel je rechtstreeks met de bestuurder in hoe hij je kan ophalen. U kunt online betalen, zodat u uw chauffeur geen geld hoeft te geven.

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Barcelona-Girona met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)