Reizen van Basel naar Dusseldorf

Plan uw reis van Basel naar Dusseldorf in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Basel naar Dusseldorf in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Basel
Dusseldorf
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Basel Dusseldorf

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand411 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Basel naar Dusseldorf ?

Je plant een reis vanaf Basel naar Dusseldorf en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Basel Dusseldorf? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Dusseldorf. Voer eenvoudig uw reisdatum in Dusseldorf en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Basel, reist u met Deutsche Bahn, FlixBus, Blablacar, Onebus, HKX, EuroBahn, ÖBB of FlixTrain door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Basel Dusseldorf

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Goedkope vluchten vanaf Basel naar Dusseldorf

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Dusseldorf, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Wacht niet de dag voor je reis om het te boeken Basel Dusseldorf vlucht aangezien de prijzen zeer hoog zouden moeten zijn. Op enkele uitzonderingen na stijgen de prijzen naarmate u dichter bij de vertrekdatum komt om zitplaatsen te besparen voor zakelijke klanten die laat boeken en meer willen betalen.
 • Vermijd weekends om naar toe te vliegen Dusseldorf en flexibel zijn. De tarieven zijn verschillend, ongeacht of de vlucht vroeg in de ochtend of laat in de avond wordt gepland. Het wordt daarom aanbevolen om een belangrijke mate van flexibiliteit te hebben.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Basel naar Dusseldorf vluchten?

Germanwings is de enige luchtvaartmaatschappij met directe link naar Dusseldorf van het vliegveld van Basel.
Germanwings Basel Dusseldorf

Luchthaven van vertrek over Basel

 • BSL EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg

Bestemming luchthaven in Dusseldorf

 • DUS Dusseldorf

Basel naar Dusseldorf bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Basel en Dusseldorf.

Met de bus vanuit Basel naar Dusseldorf is misschien niet zo duidelijk voor u. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Dusseldorf, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Zeer lage prijzen! Op deBasel Dusseldorf lijn, koeriertarieven zijn vaak onverslaanbaar in vergelijking met andere vervoerswijzen: carpoolen of trein.
 • U zult reizen van Basel naar Dusseldorfin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 411 km van de reis.

Coachbedrijven op de Basel Dusseldorf reis

FlixBus is het enige busbedrijf dat de directe buslijn bedient Basel Dusseldorf.

FlixBus Basel Dusseldorf

Bus stopt binnen Basel

U moet bij uw aankomen Basel stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Dusseldorf'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van FlixBus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Basel Bahnhof

Bus stopt bij aankomst in Dusseldorf

Wanneer je aankomt Dusseldorf, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Düsseldorf
 • Düsseldorf

trein Basel naar Dusseldorf

Is er een directe trein voor de Basel-Dusseldorf road?

Inderdaad, de steden van Dusseldorf en Basel zijn verbonden met een directe treinverbinding. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om de goedkoopste te vinden Basel-Dusseldorf treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Basel Dusseldorf treinbedrijven

De spoorwegen SBB CFF FFS en Deutsche Bahn zijn de bedrijven waarmee u kunt reizen voor uw reis naar Dusseldorf.
SBB CFF FFS Basel DusseldorfDeutsche Bahn Basel Dusseldorf

Nachttrein Basel Dusseldorf

Nachttreinen zijn een goede gelegenheid om een hotelnacht te redden Dusseldorf omdat u kunt slapen, of u nu op uw stoel zit of op een comfortabele ligplaats.

Intercitytrein Basel Dusseldorf

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Basel en Dusseldorf met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Basel Dusseldorf

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Basel naar Dusseldorf met de trein.

Regionale trein Basel Dusseldorf

Treinstations van Basel

 • Basel Bad Bf

Aankomst treinstations in Dusseldorf

 • Düsseldorf Hbf
 • Düsseldorf Flughafen

Carpool van Basel naar Dusseldorf

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Basel-Dusseldorf rijden. In plaats van alleen de auto uit te rijden Basel naar Dusseldorf, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dus je hebt zeker betere kansen om te krijgen Basel-Dusseldorf rijdt drie dagen van tevoren dan één maand vooruit. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Dusseldorf.

Welke vervoerders reizen tussen Basel en Dusseldorf?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Basel-Dusseldorf met CityNightLine Pegasus-trein vanuit Basel Bad Bf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
SBB CFF FFS beheert de lijn van Basel naar Dusseldorf met InterCity (IC)-trein vanuit Basel Bad Bf station naar station Düsseldorf Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixTrain maakt de spoorverbinding Duisburg-Dusseldorf met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
ÖBB biedt een regel van Duisburg naar Dusseldorf met InterCity (IC)-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Düsseldorf Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
EuroBahn beheert de lijn Duisburg-Dusseldorf met RE3-trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Flughafen Station (7.5 km vanuit het centrum)
HKX maakt de spoorverbinding van Duisburg naar Dusseldorf met -trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Düsseldorf Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Busbedrijven
Busmaatschappij ADAC PostBus biedt busdiensten van Koln Bus Terminal in Keulen en Düsseldorf Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Bohr is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Keulen City (met het busstation Köln-Deutz in het centrum van 1.9 km) en Dusseldorf City, waar de bus je afzet bij het busstation van Düsseldorf op ongeveer 0.3 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Basel Bahnhof Bus Terminal in Basel en Düsseldorf Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Het Onebus-netwerk bevat een buslijn tussen Keulen City (met het busstation Koln in het centrum van 0.4 km) en Dusseldorf City, waar de bus je afzet bij het busstation van Düsseldorf op ongeveer 0.3 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Basel-Dusseldorf (412 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Germanwings maakt een vlucht vertrekkende van EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg BSL Airport gelegen op 6.3 km van het centrum van Basel naar Dusseldorf (aankomst op Dusseldorf DUS Airport)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)