Reizen van Basel naar Lausanne

Plan uw reis van Basel naar Lausanne in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Basel naar Lausanne in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Basel
Lausanne
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Basel Lausanne

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand138 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Basel naar Lausanne ?

Je plant een reis vanaf Basel naar Lausanne en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Basel Lausanne? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Lausanne. Voer eenvoudig uw reisdatum in Lausanne en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken treinen, carpoolen en bussen van SBB CFF FFS, FlixBus, Deutsche Bahn, TGV Lyria of Blablacar te bereiken Lausanne.

Alle vervoerswijzen Basel Lausanne

Voor een reis van Basel (Zwitserland) naar Lausanne (Zwitserland) met een afstand van 138 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Basel-Lausanne.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Basel naar Lausanne te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Basel-Zurich en Zurich-Lausanne zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen ICE, InterRegio (IR), InterCity (IC) of TGV Lyria van Deutsche Bahn, SBB CFF FFS of TGV Lyria naar Zurich vertrekken vanaf het Basel SBB-treinstation in Basel. Aankomst in Zurich zal zijn op Zurich HB Station (1 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Zurich, waar de trein InterCity (IC) geëxploiteerd door de SBB CFF FFS naar Lausanne vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Basel-Lausanne te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Basel-Zurich en Zurich-Lausanne.
Je gaat aan boord van een bus naar Basel. De bus brengt je naar het busstation Zurich (1.9 km vanaf Zurich, Zwitserland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Zurich op tijd op het Basel Bahnhof-busstation (op de 2.5 km de Basel) verschijnt.Neem in Zurich een andere bus die je naar het busstation van Lausanne ( Zwitserland) zal brengen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)