Reizen van Basel naar Mannheim

Plan uw reis van Basel naar Mannheim in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Basel naar Mannheim in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Basel
Mannheim
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Basel Mannheim

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand223 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Basel naar Mannheim ?

Je plant een reis vanaf Basel naar Mannheim en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Basel Mannheim? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Mannheim. Voer eenvoudig uw reisdatum in Mannheim en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om van te reizen Basel, treinen, carpoolen of bussen van Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus, SNCF, Blablacar, SBB CFF FFS en Public Express zal je dragen Mannheim.

Alle vervoerswijzen Basel Mannheim

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

trein Basel naar Mannheim

is Basel verbonden met Mannheim met een directe trein?

Ja de Basel naar Mannheim route wordt bediend door een directe trein. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Basel-Mannheim treinkaartje op Vivanoda.

Basel Mannheim spoorwegen bedrijven

De spoorwegen SBB CFF FFS en Deutsche Bahn zijn de bedrijven waarmee u kunt reizen voor uw reis naar Mannheim.
SBB CFF FFS Basel MannheimDeutsche Bahn Basel Mannheim

Intercitytrein Basel Mannheim

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Basel en Mannheim met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Basel Mannheim

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Basel naar Mannheim met de trein.

Treinstations van Basel

  • Basel Bad Bf

Aankomst treinstations in Mannheim

  • Mannheim Hbf

Basel naar Mannheim bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Basel naar Mannheim

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Mannheim met de bus. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Mannheim.

  • Zeer lage prijzen! Op deBasel Mannheim lijn, koeriertarieven zijn vaak onverslaanbaar in vergelijking met andere vervoerswijzen: carpoolen of trein.
  • U zult reizen van Basel naar Mannheimin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.
  • Dit zijn professionele chauffeurs waar je naartoe zult rijden Mannheim veilig en vol vertrouwen.

Wat zijn de busbedrijven die de Basel Mannheim ?

FlixBus is het enige busbedrijf dat de directe buslijn bedient Basel Mannheim.

FlixBus Basel Mannheim

Vertrek busstations in Basel

U moet bij uw aankomen Basel stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Mannheim'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van FlixBus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

  • Basel Bahnhof

Bus stopt bij aankomst in Mannheim

Wanneer je aankomt Mannheim, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

  • Mannheim - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Carpool van Basel naar Mannheim

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Basel-Mannheim rijden. In plaats van alleen de auto uit te rijden Basel naar Mannheim, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dus je hebt zeker betere kansen om te krijgen Basel-Mannheim rijdt drie dagen van tevoren dan één maand vooruit. Goede optie voor lastminute verblijf in Mannheim!

Welke vervoerders reizen tussen Basel en Mannheim?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Basel-Mannheim (224 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Basel Bahnhof Bus Terminal in Basel en Mannheim - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Baden-Württemberg Duitsland)
Public Express is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Karlsruhe City (met het busstation Karlsruhe in het centrum van 1.7 km) en Mannheim City, waar de bus je afzet bij het busstation van Mannheim - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 0.8 km van het centrum.
De ADAC PostBus-busmaatschappij draait van Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Frankfurt am Main en Mannheim - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Baden-Württemberg Duitsland)
Spoorwegmaatschappijen
SBB CFF FFS biedt een regel Basel-Mannheim met InterCity (IC)-trein vanuit Basel Bad Bf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Mannheim Hbf Station (0.8 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Basel naar Mannheim met ICE-trein vanuit Basel Bad Bf station naar station Mannheim Hbf (Baden-Württemberg Duitsland)
SNCF maakt de spoorverbinding Karlsruhe-Mannheim met TGV-trein vanuit Karlsruhe Hbf Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Mannheim Hbf Station (0.8 km vanuit het centrum)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)