Berlijn
Rechtstreekse reis naar Dortmund met bus, trein, carpooling
Dortmund
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Berlijn naar Dortmund?

Bent u van plan om van Berlijn naar Dortmund te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Berlijn naar Dortmund te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Berlijn en Dortmund, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, ADAC PostBus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Berlijn en Dortmund, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Berlijn Dortmund reis te plannen.

Voor uw reis van Berlijn naar Dortmund heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Berlijn naar Dortmund

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Berlijn naar Dortmund, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Berlijn Dortmund per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Berlijn Dortmund ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Berlijn Dortmund

Carpoolen tussen Berlijn en Dortmund is perfect als u in goed gezelschap naar Dortmund wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Berlijn of Dortmund kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Berlijn naar Dortmund te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Berlijn Dortmund

Stad van vertrek
Berlijn
Duitsland
Berlijn
Stad van bestemming
Dortmund
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
422 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Berlijn Dortmund
Zoeken naar accommodatie in Dortmund
Plan uw reis van Berlijn naar Dortmund gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Berlijn naar Dortmund gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Berlijn en Dortmund vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, ADAC PostBus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Berlijn en Dortmund met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Berlijn en Dortmund

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Berlijn naar Dortmund?
Prijzen Bustickets van Berlijn naar Dortmund zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Dortmund (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Berlijn en Dortmund, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Berlijn naar Dortmund zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Dortmund om de afstand van 422 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Berlijn en Dortmund kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Berlijn naar Dortmund?
Milieuvriendelijk De trein Berlijn-Dortmund wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Landschappen Treinen tussen Berlijn en Dortmund bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Berlijn Dortmund kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Berlijn-Dortmund kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Berlijn naar Dortmund?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Berlijn naar Dortmund.
Flexibel Carpoolen van Berlijn naar Dortmund is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Berlijn naar Dortmund.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Berlijn? Waar kom ik aan in Dortmund?

Berlijn vertrek busstations

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Vertrekstations in Berlijn

Berlin Hauptbahnhof
Kaart
Berlin Ostbahnhof
Kaart
Berlin-Spandau
Kaart

Dortmund aankomst busstations

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Dortmund Aankomst Stations

Dortmund Hbf
Kaart
Dortmund-Dorstfeld
Kaart
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kaart
Dortmund Universität
Kaart
Dortmund-Kley
Kaart
Dortmund-Kurl
Kaart
Dortmund-Oespel
Kaart
Dortmund-Scharnhorst
Kaart
Dortmund-Mengede
Kaart
Zoek naar tickets voor Berlijn Dortmund
Zoeken naar accommodatie in Dortmund

Bus Berlijn Dortmund

De frequentie van vertrekken naar Berlijn vanuit Dortmund varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Dortmund, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Berlijn en Dortmund varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Dortmund rijden.

Bussen tussen Berlijn en Dortmund bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Berlijn en Dortmund zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Berlijn Dortmund

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Onebus
Onebus
Zoek naar buskaartjes Berlijn Dortmund

Treinen Berlijn Dortmund

Treintickets van Berlijn naar Dortmund kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Berlijn naar Dortmund hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Dortmund zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Berlijn naar Dortmund ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Berlijn naar Dortmund. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Berlijn naar Dortmund

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
Zoek naar treintickets Berlijn Dortmund

Carpoolen Berlijn Dortmund

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Berlijn naar Dortmund hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Berlijn naar Dortmund zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Berlijn naar Dortmund, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Berlijn en Dortmund, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Berlijn Dortmund

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Berlijn Dortmund
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd