Reizen van Berlijn naar Dortmund

Plan uw reis van Berlijn naar Dortmund in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Berlijn naar Dortmund in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Berlijn
Dortmund
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Berlijn Dortmund

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand422 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Berlijn naar Dortmund?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Berlijn Dortmund trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Berlijn Dortmund door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Berlijn en Dortmund op een kaart evenals de route Berlijn Dortmund en de verschillende verbindingspunten (Dortmund Hbf Station, Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Dortmund-Dorstfeld Station, Dortmund-Dorstfeld Süd Station, Dortmund Universität Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Dortmund

Alle vervoerswijzen Berlijn Dortmund

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Berlijn naar Dortmund bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Berlijn naar Dortmund, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Wat zijn de busbedrijven die de Berlijn Dortmund ?

De busdienst tussen de stad Berlijn en Dortmund wordt beheerd door meerdere busmaatschappijen: Onebus, FlixBus en ADAC PostBus.

Onebus Berlijn DortmundFlixBus Berlijn DortmundADAC PostBus Berlijn Dortmund

Met de bus vanuit Berlijn naar Dortmund is misschien niet zo duidelijk voor u. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Dortmund.

 • U zult reizen van Berlijn naar Dortmundin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.
 • Als de duur van de reis Berlijn en Dortmund met de bus lijkt misschien een beetje lang, de nachtbussen Berlijn Dortmund zijn de oplossing om geen tijd te verspillen en aan te komen Dortmund in de vroege morgen.
 • Het wagenpark van Onebus, FlixBus of ADAC PostBus-bussen is nieuw en daarom groener dan carpoolen. Sinds deBerlijn Dortmund de weg is al lang aangelegd, bussen hebben geen extra infrastructuur nodig die het landschap verstoort.

Bus stopt binnen Berlijn

U moet bij uw aankomen Berlijn stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Dortmund'moet worden vermeld. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van ADAC PostBus, FlixBus of Onebus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Aankomst busstations in Dortmund

In Dortmund, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of in de kofferbak van de coach.

 • Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Carpool van Berlijn naar Dortmund

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dit betekent dat bij het zoeken naar Berlijn-Dortmund ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Goede optie voor lastminute verblijf in Dortmund!

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Berlijn-Dortmund autoritten met anderen. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

trein Berlijn naar Dortmund

Berlijn Dortmund treinbedrijven

Dit zijn de 2 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Dortmund: Deutsche Bahn en FlixTrain.
Deutsche Bahn Berlijn DortmundFlixTrain Berlijn Dortmund

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Berlijn naar Dortmund?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Berlijn naar Dortmund met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Dortmund en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Berlijn op bepaalde dagen. Om de goedkoopste te vinden Berlijn-Dortmund treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Nachttrein Berlijn Dortmund

Nachttreinen zijn een goede gelegenheid om een hotelnacht te redden Dortmund omdat u kunt slapen, of u nu op uw stoel zit of op een comfortabele ligplaats.

Regionale trein Berlijn Dortmund

Hogesnelheidstrein Berlijn Dortmund

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Berlijn en Dortmund. Ze werken vaak op speciale tracks.

Intercitytrein Berlijn Dortmund

Het treinstation tussen Berlijn en Dortmund worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Treinstations van Berlijn

 • Berlin Ostbahnhof
 • Berlin Hauptbahnhof

Treinstations in Dortmund

 • Dortmund Hbf

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)