Reizen van Berlijn naar Dresden

Plan uw reis van Berlijn naar Dresden in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Berlijn naar Dresden in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Berlijn
Dresden
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Berlijn Dresden

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand165 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Berlijn naar Dresden?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Berlijn Dresden trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Berlijn Dresden door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Berlijn en Dresden op een kaart evenals de route Berlijn Dresden en de verschillende verbindingspunten (Dresden Hbf Station, Dresden Bus Station, Dresden Neustadt Bus Station, Dresden central station Bus Station, Dresden-Neustadt Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Dresden

Alle vervoerswijzen Berlijn Dresden

Voor een reis van Berlijn (Berlijn, Duitsland) naar Dresden (Saksen, Duitsland) met een afstand van 165 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Berlijn Dresden-trein is direct.
De treinen IC 56 van Deutsche Bahn naar Dresden vertrekken vanaf het Berlin Hauptbahnhof-treinstation in Berlijn. Aankomst in Dresden zal zijn op Dresden Hbf Station (1.2 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Berlijn-Dresden-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Berlijn. De bus brengt je naar het busstation Dresden (0.3 km vanaf Dresden, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Dresden op tijd op het Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)-busstation (op de 9.3 km de Berlijn) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Berlijn-Dresden.

Welke vervoerders reizen tussen Berlijn en Dresden?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Berlijn-Dresden met IC 56-trein vanuit Berlin Hauptbahnhof Station (2.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Dresden Hbf Station (1.2 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij ADAC PostBus biedt busdiensten van Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Berlijn en Dresden Bus Terminal (Saksen Duitsland)
Hellö is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Berlijn City (met het busstation Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 9.3 km) en Dresden City, waar de bus je afzet bij het busstation van Dresden op ongeveer 0.3 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Berlin Alexanderplatz Bus Terminal in Berlijn en Dresden Bus Terminal (Saksen Duitsland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Berlijn-Dresden (166 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)