Reizen van Berlijn naar Dusseldorf

Plan uw reis van Berlijn naar Dusseldorf in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Berlijn naar Dusseldorf in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Berlijn
Dusseldorf
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Berlijn Dusseldorf

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand478 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Berlijn naar Dusseldorf?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Berlijn Dusseldorf trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Berlijn Dusseldorf door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Berlijn en Dusseldorf op een kaart evenals de route Berlijn Dusseldorf en de verschillende verbindingspunten (Düsseldorf Flughafen Station, Düsseldorf Hbf Station, Düsseldorf Bus Station, Düsseldorf Bus Station, Dusseldorf Airport, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Dusseldorf

Alle vervoerswijzen Berlijn Dusseldorf

Voor een reis van Berlijn (Berlijn, Duitsland) naar Dusseldorf (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) met een afstand van 478 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Berlijn Dusseldorf-trein is direct.
De treinen CityNightLine Kopernikus of ICE van Deutsche Bahn of FlixTrain naar Dusseldorf vertrekken vanaf het Berlin Hauptbahnhof-treinstation in Berlijn. Aankomst in Dusseldorf zal zijn op Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Berlijn-Dusseldorf-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Berlijn. De bus brengt je naar het busstation Düsseldorf (0.3 km vanaf Dusseldorf, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Dusseldorf op tijd op het Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)-busstation (op de 9.3 km de Berlijn) verschijnt.
Directe vlucht Berlijn> Dusseldorf is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Berlijn aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Tegel afgelegen TXL 9 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Dusseldorf (Dusseldorf Airport, IATA-code: DUS) geëxploiteerd door Lufthansa, Germanwings of Air Berlin.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Berlijn-Dusseldorf.

Welke vervoerders reizen tussen Berlijn en Dusseldorf?

Luchtvaartmaatschappijen
Lufthansa maakt een vlucht vertrekkende van Tegel TXL Airport gelegen op 9 km van het centrum van Berlijn naar Dusseldorf (aankomst op Dusseldorf DUS Airport)
Germanwings zorgt voor een rotatie van Tegel TXL Airport (gelegen op 9 km van Berlijn Center, Duitsland) naar Dusseldorf (op weg naar Dusseldorf DUS Airport)
Air Berlin beheert de vlucht vertrekkende van Tegel TXL Airport gelegen op 9 km van het centrum van Berlijn naar Dusseldorf (aankomst op Dusseldorf DUS Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Berlijn-Dusseldorf (479 km)
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Berlijn-Dusseldorf met CityNightLine Kopernikus-trein vanuit Berlin Hauptbahnhof Station (2.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
FlixTrain beheert de lijn van Berlijn naar Dusseldorf met -trein vanuit Berlin Hauptbahnhof station naar station Düsseldorf Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
EuroBahn maakt de spoorverbinding Duisburg-Dusseldorf met RE3-trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Flughafen Station (7.5 km vanuit het centrum)
ÖBB biedt een regel van Duisburg naar Dusseldorf met InterCity (IC)-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Düsseldorf Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
HKX beheert de lijn Duisburg-Dusseldorf met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
SBB CFF FFS maakt de spoorverbinding van Duisburg naar Dusseldorf met InterCity (IC)-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Düsseldorf Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Busbedrijven
Busmaatschappij Bohr biedt busdiensten van Köln-Deutz Bus Terminal in Keulen en Düsseldorf Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Berlijn City (met het busstation Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 9.3 km) en Dusseldorf City, waar de bus je afzet bij het busstation van Düsseldorf op ongeveer 0.3 km van het centrum.
De ADAC PostBus-busmaatschappij draait van Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Berlijn en Düsseldorf Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Het Onebus-netwerk bevat een buslijn tussen Berlijn City (met het busstation Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 9.3 km) en Dusseldorf City, waar de bus je afzet bij het busstation van Düsseldorf op ongeveer 0.3 km van het centrum.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)