Reizen van Berlijn naar Freiburg

Plan uw reis van Berlijn naar Freiburg in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Berlijn naar Freiburg in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Berlijn
Freiburg
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Berlijn Freiburg

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand310 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Berlijn naar Freiburg?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Berlijn Freiburg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Berlijn Freiburg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Berlijn en Freiburg op een kaart evenals de route Berlijn Freiburg en de verschillende verbindingspunten (Freiburg (Breisgau) Hbf Station, Freiburg, Hauptbahnhof Bus Station, Berlin Hauptbahnhof Station, Berlin Ostbahnhof Station, Berlin Zoologischer Garten Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Freiburg

Alle vervoerswijzen Berlijn Freiburg

Voor een reis van Berlijn (Berlijn, Duitsland) naar Freiburg (Nedersaksen, Duitsland) met een afstand van 310 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Berlijn-Freiburg-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Berlijn. De bus brengt je naar het busstation Freiburg, Hauptbahnhof (657 km vanaf Freiburg, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Freiburg op tijd op het Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)-busstation (op de 9.3 km de Berlijn) verschijnt.
De Berlijn Freiburg-trein is direct.
De treinen ICE van Deutsche Bahn naar Freiburg vertrekken vanaf het Berlin Ostbahnhof-treinstation in Berlijn. Aankomst in Freiburg zal zijn op Freiburg (Breisgau) Hbf Station (657 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Berlijn-Freiburg.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)