Reizen van Berlijn naar Hamburg

Plan uw reis van Berlijn naar Hamburg in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Berlijn naar Hamburg in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Berlijn
Hamburg
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Berlijn Hamburg

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand256 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Berlijn naar Hamburg?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Berlijn Hamburg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Berlijn Hamburg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Berlijn en Hamburg op een kaart evenals de route Berlijn Hamburg en de verschillende verbindingspunten (Hamburg Hbf Station, Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Hamburg Dammtor Station, Hamburg-Altona Station, Hamburg-Harburg Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Hamburg

Alle vervoerswijzen Berlijn Hamburg

Voor een reis van Berlijn (Berlijn, Duitsland) naar Hamburg (Hamburg, Duitsland) met een afstand van 256 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Berlijn Hamburg-trein is direct.
De treinen CityNightLine Orion of ICE van Deutsche Bahn naar Hamburg vertrekken vanaf het Berlin Ostbahnhof-treinstation in Berlijn. Aankomst in Hamburg zal zijn op Hamburg Hbf Station (1 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Berlijn-Hamburg-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Berlijn. De bus brengt je naar het busstation Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (1.4 km vanaf Hamburg, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Hamburg op tijd op het Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)-busstation (op de 9.3 km de Berlijn) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Berlijn-Hamburg.

Welke vervoerders reizen tussen Berlijn en Hamburg?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Berlijn-Hamburg met CityNightLine Orion-trein vanuit Berlin Ostbahnhof Station (2.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Hamburg Hbf Station (1 km vanuit het centrum)
Danske StatsBaner (DSB) beheert de lijn van Lubeck naar Hamburg met -trein vanuit Lübeck Hbf station naar station Hamburg Hbf (Hamburg Duitsland)
FlixTrain maakt de spoorverbinding Freiburg-Hamburg met -trein vanuit Freiburg (Breisgau) Hbf Station (657 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Hamburg Hbf Station (1 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij ADAC PostBus biedt busdiensten van Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Berlijn en Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Hamburg Duitsland)
Berlin Shuttle is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Berlijn City (met het busstation Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 9.3 km) en Hamburg City, waar de bus je afzet bij het busstation van Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 1.4 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Berlin Alexanderplatz Bus Terminal in Berlijn en Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Hamburg Duitsland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Berlijn-Hamburg (256 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)