Reizen van Bochum naar Berlijn

Plan uw reis van Bochum naar Berlijn in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Bochum naar Berlijn in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Bochum
Berlijn
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Bochum Berlijn

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand440 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Bochum naar Berlijn ?

Jij hebt gekozen Berlijn als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Bochum en hoe u de beste kunt vinden Bochum naar Berlijn transport deals? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Berlijn. Vul de datum van uw reis in Berlijn en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken treinen, carpoolen en bussen van Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus, Blablacar, Hellö, Onebus, Berlin Shuttle of FlixTrain te bereiken Berlijn.

Alle vervoerswijzen Bochum Berlijn

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Bochum naar Berlijn bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Bochum naar Berlijn

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Bochum en Berlijn en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Berlijn.

 • Als de duur van de reis Bochum en Berlijn met de bus lijkt misschien een beetje lang, de nachtbussen Bochum Berlijn zijn de oplossing om geen tijd te verspillen en aan te komen Berlijn in de vroege morgen.
 • Zeer lage prijzen! Op deBochum Berlijn lijn, koeriertarieven zijn vaak onverslaanbaar in vergelijking met andere vervoerswijzen: carpoolen of trein.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Bochum en Berlijn?

Verschillende busmaatschappijen bedienen de steden van Bochum en Berlijn met directe buslijn: ADAC PostBus en FlixBus.

ADAC PostBus Bochum BerlijnFlixBus Bochum Berlijn

Bus stopt binnen Bochum

Het wordt aanbevolen dat u aankomt op de Bochum busstation tussen 15 en 30 minuten voor de vertrektijd, afhankelijk van de busmaatschappij. In het algemeen is de bestemming 'Berlijn'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van FlixBus of ADAC PostBus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Bochum
 • Bochum, Bahnhof, Wittener Straße

Bus stopt bij aankomst in Berlijn

Wanneer je aankomt Berlijn, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Berlin Alexanderplatz
 • Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
 • Berlin Südkreuz

trein Bochum naar Berlijn

is Bochum verbonden met Berlijn met een directe trein?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Bochum naar Berlijn met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Berlijn en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Bochum op bepaalde dagen. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Bochum-Berlijn treinkaartje op Vivanoda.

Bochum Berlijn treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Bochum Berlijn

Treinstations van Bochum

 • Bochum Hbf

Aankomst treinstations in Berlijn

 • Berlin Hauptbahnhof

Intercitytrein Bochum Berlijn

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Bochum en Berlijn met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Bochum Berlijn

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Bochum naar Berlijn met de trein.

Carpool van Bochum naar Berlijn

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Bochum-Berlijn met andere reizigers die dezelfde route zoeken. In plaats van alleen de auto uit te rijden Bochum naar Berlijn, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dus je hebt zeker betere kansen om te krijgen Bochum-Berlijn rijdt drie dagen van tevoren dan één maand vooruit. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Berlijn.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)