Reizen van Bochum naar Bielefeld

Plan uw reis van Bochum naar Bielefeld in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Bochum naar Bielefeld in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Bochum
Bielefeld
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Bochum Bielefeld

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand109 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Bochum naar Bielefeld ?

Je plant een reis vanaf Bochum naar Bielefeld en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Bochum Bielefeld? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Bielefeld. Vul de datum van uw reis in Bielefeld en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om van te reizen Bochum, treinen, carpoolen of bussen van Deutsche Bahn, EuroBahn, ADAC PostBus, FlixBus, NordWestBahn, FlixTrain en Blablacar zal je dragen Bielefeld.

Alle vervoerswijzen Bochum Bielefeld

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

trein Bochum naar Bielefeld

Hogesnelheidstrein Bochum Bielefeld

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Bochum en Bielefeld. Ze werken vaak op speciale tracks.

Intercitytrein Bochum Bielefeld

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Bochum en Bielefeld met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Regionale trein Bochum Bielefeld

Is er een directe trein op weg naar Bielefeld van Bochum?

Ja de Bochum naar Bielefeld route wordt bediend door een directe trein. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Bochum-Bielefeld treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations van Bochum

  • Bochum Hbf
  • Bockum-Hövel

Aankomst treinstations in Bielefeld

  • Bielefeld Hbf

Bochum Bielefeld spoorwegen bedrijven

De spoorwegen Deutsche Bahn en EuroBahn zijn de bedrijven waarmee u kunt reizen voor uw reis naar Bielefeld.
Deutsche Bahn Bochum BielefeldEuroBahn Bochum Bielefeld

Bochum naar Bielefeld bus

Bent u op zoek naar een bus van Bochum naar Bielefeld? Er is inderdaad een directe buslijn die deze route exploiteert.

Coachbedrijven op de Bochum Bielefeld reis

De reis met de bus Bochum Bielefeld wordt bediend door slechts één busmaatschappij: ADAC PostBus.

ADAC PostBus Bochum Bielefeld

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Bochum en Bielefeld en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Bielefeld, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

  • De Bochum Bielefeld tickets worden verkocht tegen onverslaanbare prijzen, het is onwaarschijnlijk dat u betere aanbiedingen zult vinden met de andere vervoerswijzen: aanbiedingen per trein of carpool.
  • De coaches die de Bochum Bielefeld line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.

Vertrek busstations in Bochum

U moet bij uw aankomen Bochum stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Om te voorkomen dat je de verkeerde bus pakt, kijk je voor de bestemmingBielefeld'moet worden weergegeven. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van ADAC PostBus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

  • Bochum, Bahnhof, Wittener Straße
  • Bochum

Aankomst busstations in Bielefeld

Zodra de bus is aangekomen Bielefeld, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

  • Bielefeld

Carpool van Bochum naar Bielefeld

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Je hebt dus meer kansen om te vinden Bochum-Bielefeld rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Bielefeld.

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Bochum-Bielefeld met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)