Reizen van Bochum naar Paderborn

Plan uw reis van Bochum naar Paderborn in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Bochum naar Paderborn in te gaan trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Bochum
Paderborn
/
 • Krijg tarieven
2
Bochum
Dortmund
Paderborn
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Bochum
Hamm
Paderborn
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Bochum Paderborn

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand109 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Bochum naar Paderborn?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpoolingom je Bochum Paderborn trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Bochum Paderborn door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Bochum en Paderborn op een kaart evenals de route Bochum Paderborn en de verschillende verbindingspunten (Paderborn Hbf Station, Bochum Hbf Station, Bochum-Langendreer Station, Bochum-Langendreer West Station, Bochum, Bahnhof, Wittener Straße Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Paderborn

Alle vervoerswijzen Bochum Paderborn

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Carpool van Bochum naar Paderborn

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dit betekent dat bij het zoeken naar Bochum-Paderborn ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Paderborn.

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Bochum-Paderborn autoritten met anderen. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

trein Bochum naar Paderborn

Intercitytrein Bochum Paderborn

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Bochum-Paderborn route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Regionale trein Bochum Paderborn

Hogesnelheidstrein Bochum Paderborn

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Bochum en Paderborn met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Is er een directe trein voor de Bochum-Paderborn road?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Bochum naar Paderborn met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Bochum-Paderborn treinkaartje op Vivanoda.

Bochum Paderborn treinbedrijven

Er zijn 2 vervoerders die treinreizen uitvoeren tussen Bochum en Paderborn: EuroBahn en Deutsche Bahn.
EuroBahn Bochum PaderbornDeutsche Bahn Bochum Paderborn

Treinstations voor vertrek in Bochum

 • Bockum-Hövel
 • Bochum Hbf

Aankomst treinstations in Paderborn

 • Paderborn Hbf

Bochum naar Paderborn bus

Helaas is er geen directe busroute Bochum Paderborn en er is geen manier om je daar te krijgen Paderborn van Bochum alleen met de bus. U moet de vervoerswijzen wijzigen en andere lijnen gebruiken door trein of carpoolen.

Bus stopt binnen Bochum

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Bochum minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van ADAC PostBus of FlixBus, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Bochum
 • Bochum, Bahnhof, Wittener Straße

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)