Aanbevolen route
Bochum
Rechtstreekse reis naar Paderborn met carpooling, trein
Paderborn
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Bochum
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Dortmund
Dortmund
Reizen met de trein, carpooling naar Paderborn
Paderborn
Prijzen zoeken
Bochum
Reizen met de trein, carpooling naar Hamm
Hamm
Reizen met de trein, carpooling naar Paderborn
Paderborn
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Bochum naar Paderborn?

Bent u van plan om van Bochum naar Paderborn te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Bochum naar Paderborn te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Bochum en Paderborn, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, EuroBahn, Blablacar, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Bochum en Paderborn, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Bochum Paderborn reis te plannen.

Voor uw reis van Bochum naar Paderborn heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Bochum naar Paderborn

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Bochum naar Paderborn, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Bochum Paderborn per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Bochum Paderborn ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Bochum Paderborn

Carpoolen tussen Bochum en Paderborn is perfect als u in goed gezelschap naar Paderborn wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Bochum of Paderborn kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Bochum naar Paderborn te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Bochum Paderborn

Stad van vertrek
Bochum
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Paderborn
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
109 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Bochum Paderborn
Zoeken naar accommodatie in Paderborn
Plan uw reis van Bochum naar Paderborn gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Bochum naar Paderborn gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Bochum en Paderborn vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, EuroBahn, Blablacar, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Bochum en Paderborn met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Bochum en Paderborn

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Bochum naar Paderborn?
Milieuvriendelijk De trein Bochum-Paderborn wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Bochum Paderborn kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Bochum naar Paderborn?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Bochum en Paderborn, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Bochum naar Paderborn zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Paderborn om de afstand van 109 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Bochum naar Paderborn?
Flexibel Carpoolen van Bochum naar Paderborn is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Bochum? Waar kom ik aan in Paderborn?

Bochum vertrek busstations

Bochum, Bahnhof, Wittener Straße
Kaart
Bochum
Kaart

Vertrekstations in Bochum

Bochum Hbf
Kaart
Bochum-Langendreer
Kaart
Bochum-Langendreer West
Kaart
Bochum-Ehrenfeld
Kaart
Bockum-Hövel
Kaart

Paderborn Aankomst Stations

Paderborn Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Bochum Paderborn
Zoeken naar accommodatie in Paderborn

Bus Bochum Paderborn

De meeste bussen tussen Bochum en Paderborn zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Bochum en Paderborn varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Paderborn rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Bochum-Paderborn varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Bochum naar Paderborn op Vivanoda.

Busmaatschappijen Bochum Paderborn

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Bochum Paderborn

Treinen Bochum Paderborn

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Bochum en Paderborn te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

De gemiddelde reistijd van Bochum naar Paderborn hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Paderborn zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Bochum en Paderborn zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Bochum naar Paderborn

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
Zoek naar treintickets Bochum Paderborn

Carpoolen Bochum Paderborn

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Bochum en Paderborn, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Bochum naar Paderborn zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Bochum naar Paderborn, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Bochum en Paderborn is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Bochum Paderborn

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Bochum Paderborn
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd