Reizen van Bordeaux naar Massy

Plan uw reis van Bordeaux naar Massy in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Bordeaux naar Massy in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Bordeaux
Massy
/
  • Krijg tarieven
2
Bordeaux
Parijs
Massy
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Bordeaux
Poitiers
Massy
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Bordeaux
Orleans
Massy
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Bordeaux Massy

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand484 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Bordeaux naar Massy ?

Je plant een reis vanaf Bordeaux naar Massy en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Bordeaux Massy? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Massy. Voer uw reisdata in Massy dan doet Vivanoda de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Bordeaux, reist u met FlixBus, SNCF, Blablacar, OUIGO, ALSA, Air France, OUIBUS of Isilines door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Bordeaux Massy

Voor een reis van Bordeaux (Aquitaine, Frankrijk) naar Massy (Île-de-France, Frankrijk) met een afstand van 484 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Bordeaux Massy-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF of OUIGO naar Massy vertrekken vanaf het Bordeaux-St-Jean-treinstation in Bordeaux. Aankomst in Massy zal zijn op Massy TGV Station (0.6 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Bordeaux-Massy.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Bordeaux-Massy te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Bordeaux-Orleans en Orleans-Massy.
Je gaat aan boord van een bus naar Bordeaux. De bus brengt je naar het busstation Orléans (1.9 km vanaf Orleans, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Orleans op tijd op het Bordeaux-busstation (op de 2.4 km de Bordeaux) verschijnt.Neem in Orleans een andere bus die je naar het busstation van Massy (Île-de-France Frankrijk) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Bordeaux naar Massy kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenBordeaux-Parijs doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Bordeaux aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Bordeaux-Mérignac afgelegen BOD 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Parijs (Paris Charles De Gaulle Airport, IATA-code: CDG) geëxploiteerd door Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)