Reizen van Bristol naar Plymouth

Plan uw reis van Bristol naar Plymouth in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Bristol naar Plymouth in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Bristol
Plymouth
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Bristol Plymouth

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand161 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Bristol naar Plymouth?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Bristol Plymouth trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Bristol Plymouth door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Bristol en Plymouth op een kaart evenals de route Bristol Plymouth en de verschillende verbindingspunten (Plymouth Bus Station, Plymouth Station, Devonport Station, St Budeaux Ferry Road Station, Bristol Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Plymouth

Alle vervoerswijzen Bristol Plymouth

Voor een reis van Bristol (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 161 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Bristol Plymouth-trein is direct.
De treinen van CrossCountry of First Great Western naar Plymouth vertrekken vanaf het Bristol Temple Meads-treinstation in Bristol. Aankomst in Plymouth zal zijn op Plymouth Station (1.1 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Bristol-Plymouth-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Bristol. De bus brengt je naar het busstation Plymouth (1.4 km vanaf Plymouth, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Plymouth op tijd op het Bristol-busstation (op de 0.5 km de Bristol) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Bristol-Plymouth.

Welke vervoerders reizen tussen Bristol en Plymouth?

Busbedrijven
Busmaatschappij MegaBus biedt busdiensten van Bristol Bus Terminal in Bristol en Plymouth Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
National Express is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Bristol City (met het busstation Bristol in het centrum van 0.5 km) en Plymouth City, waar de bus je afzet bij het busstation van Plymouth op ongeveer 1.4 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Bristol-Plymouth (162 km)
Spoorwegmaatschappijen
CrossCountry biedt een regel Bristol-Plymouth met -trein vanuit Bristol Temple Meads Station (1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Plymouth Station (1.1 km vanuit het centrum)
First Great Western beheert de lijn van Bristol naar Plymouth met -trein vanuit Bristol Temple Meads station naar station Plymouth (Engeland Verenigd Koninkrijk)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)