Reizen van Bristol naar Redruth

Plan uw reis van Bristol naar Redruth in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Bristol naar Redruth in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Bristol
Redruth
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Bristol Redruth

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand229 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Bristol naar Redruth?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Bristol Redruth trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Bristol Redruth door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Bristol en Redruth op een kaart evenals de route Bristol Redruth en de verschillende verbindingspunten (Redruth Bus Station, Redruth Station, Bristol Bus Station, Avonmouth Station, Bristol UWE Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Redruth

Alle vervoerswijzen Bristol Redruth

Voor een reis van Bristol (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Redruth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 229 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Bristol Redruth-trein is direct.
De treinen van CrossCountry of First Great Western naar Redruth vertrekken vanaf het Bristol Temple Meads-treinstation in Bristol. Aankomst in Redruth zal zijn op Redruth Station (0.3 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Bristol-Redruth-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Bristol. De bus brengt je naar het busstation Redruth (413 km vanaf Redruth, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Redruth op tijd op het Bristol-busstation (op de 0.5 km de Bristol) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Bristol-Redruth.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)