Reizen van Bristol naar Taunton

Plan uw reis van Bristol naar Taunton in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Bristol naar Taunton in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Bristol
Taunton
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Bristol Taunton

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand60 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Bristol naar Taunton?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Bristol Taunton trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Bristol Taunton door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Bristol en Taunton op een kaart evenals de route Bristol Taunton en de verschillende verbindingspunten (Taunton Bus Station, Taunton Station, Bristol Bus Station, Avonmouth Station, Bedminster Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Taunton

Alle vervoerswijzen Bristol Taunton

Voor een reis van Bristol (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Taunton (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 60 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Bristol Taunton-trein is direct.
De treinen van CrossCountry of First Great Western naar Taunton vertrekken vanaf het Bristol Temple Meads-treinstation in Bristol. Aankomst in Taunton zal zijn op Taunton Station (1.3 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Bristol-Taunton-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Bristol. De bus brengt je naar het busstation Taunton (1.1 km vanaf Taunton, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Taunton op tijd op het Bristol-busstation (op de 0.5 km de Bristol) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Bristol-Taunton.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)