Reizen van Brussel naar Eindhoven

Plan uw reis van Brussel naar Eindhoven in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Brussel naar Eindhoven in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Brussel
Eindhoven
/
  • Krijg tarieven
2
Brussel
Antwerpen
Eindhoven
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Brussel
Breda
Eindhoven
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Brussel Eindhoven

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand102 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Brussel naar Eindhoven?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpoolingom je Brussel Eindhoven trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Brussel Eindhoven door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Brussel en Eindhoven op een kaart evenals de route Brussel Eindhoven en de verschillende verbindingspunten (Eindhoven Bus Station, Eindhoven Station, Bruxelles-Central Station, Bruxelles-Chapelle Station, Bruxelles-Congres Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Eindhoven

Alle vervoerswijzen Brussel Eindhoven

Voor een reis van Brussel (België) naar Eindhoven (Nederland) met een afstand van 102 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Brussel-Eindhoven-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Brussel. De bus brengt je naar het busstation Eindhoven (0.7 km vanaf Eindhoven, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Eindhoven op tijd op het Bruxelles-Nord-busstation (op de 1.7 km de Brussel) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Brussel-Eindhoven.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Brussel naar Eindhoven te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenBrussel-Antwerpen en gebruik bus om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Intercity (NS Hispeed) 1200 van SNCB of Nederlandse Spoorwegen NS naar Antwerpen vertrekken vanaf het Bruxelles-Central-treinstation in Brussel. Aankomst in Antwerpen zal zijn op Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)