Reizen van Brussel naar Essen

Plan uw reis van Brussel naar Essen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Brussel naar Essen in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Brussel
Essen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Brussel Essen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand198 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Brussel naar Essen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Brussel Essen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Brussel Essen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Brussel en Essen op een kaart evenals de route Brussel Essen en de verschillende verbindingspunten (Essen Hbf Station, Essen Bus Station, Essen-Altenessen Station, Essen Bus Station, Bruxelles-Midi Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Essen

Alle vervoerswijzen Brussel Essen

Voor een reis van Brussel (België) naar Essen (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) met een afstand van 198 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Brussel Essen-trein is direct.
De treinen van Thalys naar Essen vertrekken vanaf het Bruxelles-Midi-treinstation in Brussel. Aankomst in Essen zal zijn op Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Brussel-Essen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Brussel. De bus brengt je naar het busstation Essen (0.9 km vanaf Essen, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Essen op tijd op het Bruxelles-Nord-busstation (op de 1.7 km de Brussel) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Brussel-Essen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)