Reizen van Brussel naar Utrecht

Plan uw reis van Brussel naar Utrecht in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Brussel naar Utrecht in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Brussel
Utrecht
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Brussel Utrecht

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand148 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Brussel naar Utrecht?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Brussel Utrecht trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Brussel Utrecht door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Brussel en Utrecht op een kaart evenals de route Brussel Utrecht en de verschillende verbindingspunten (Utrecht Bus Station, Utrecht Centraal Station, Bruxelles-Midi Bus Station, Bruxelles-Central Station, Bruxelles-Chapelle Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Utrecht

Welke vervoerders reizen tussen Brussel en Utrecht?

Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt de lijnen Brussel-Rotterdam met Intercity (NS Hispeed) 1200-trein vanuit Bruxelles-Central Station (0.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Rotterdam Centraal Station (0.3 km vanuit het centrum) en van Rotterdam naar Utrecht met Intercity 12500-trein vanuit Rotterdam Centraal station naar station Utrecht Centraal ( Nederland)
SNCB beheert de lijn Brussel-Antwerpen met 25-trein vanuit Bruxelles-Central Station (0.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Antwerp Berchem Station (3.4 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn maakt de spoorverbinding van Amsterdam naar Utrecht met ICE-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Utrecht Centraal ( Nederland)
Eurostar biedt een regel Brussel-Amsterdam met -trein vanuit Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Thalys beheert de lijn van Brussel naar Amsterdam met Thalys-trein vanuit Bruxelles-Midi station naar station Amsterdam Centraal ( Nederland)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Bruxelles-Midi Bus Terminal in Brussel en Rotterdam Bus Terminal ( Nederland)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Brussel City (met het busstation Bruxelles-Nord in het centrum van 1.7 km) en Antwerpen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Antwerp op ongeveer 1.5 km van het centrum. en van Antwerp Bus Terminal in Antwerpen en Utrecht Bus Terminal ( Nederland)
De Eurolines-busmaatschappij draait tussen Brussel City (met het busstation Bruxelles-Midi in het centrum van 2 km) en Utrecht City, waar de bus je afzet bij het busstation van Utrecht op ongeveer 1.1 km van het centrum.
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn van Rue du Cardinal Mercier Bus Terminal in Brussel en Amsterdam Bus Terminal ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Brussel-Utrecht (149 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Air Malta maakt een vlucht vertrekkende van Brussels-Zaventem International BRU Airport gelegen op 11 km van het centrum van Brussel naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)

Alle vervoerswijzen Brussel Utrecht

Voor een reis van Brussel (België) naar Utrecht (Nederland) met een afstand van 148 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Brussel-Utrecht-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Brussel. De bus brengt je naar het busstation Utrecht (1.1 km vanaf Utrecht, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Utrecht op tijd op het Bruxelles-Midi-busstation (op de 2 km de Brussel) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Brussel-Utrecht.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Brussel naar Utrecht te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Brussel-Amsterdam en Amsterdam-Utrecht zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Thalys van Eurostar of Thalys naar Amsterdam vertrekken vanaf het Bruxelles-Midi-treinstation in Brussel. Aankomst in Amsterdam zal zijn op Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Amsterdam, waar de trein Intercity 1400 of ICE geëxploiteerd door de Nederlandse Spoorwegen NS of Deutsche Bahn naar Utrecht vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Brussel naar Utrecht kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenBrussel-Amsterdam doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Brussel aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Brussels-Zaventem International afgelegen BRU 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Amsterdam (Amsterdam-Schiphol Airport, IATA-code: AMS) geëxploiteerd door Air Malta.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)