Reizen van Cork naar Shannon

Plan uw reis van Cork naar Shannon in bus

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Cork naar Shannon in te gaan bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Cork
Shannon
  • Krijg tarieven

Reizen Cork Shannon

Wijzen van vervoerbus
afstand93 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Cork naar Shannon?

We bieden 1 routes in busom je Cork Shannon trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (bus).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Cork Shannon door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Cork en Shannon op een kaart evenals de route Cork Shannon en de verschillende verbindingspunten (Shannon Airport (Arrivals Gate) Bus Station, Shannon Airport (Departures Gate) Bus Station, Cork (Bus Station - Parnell Place) Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Shannon

Welke vervoerders reizen tussen Cork en Shannon?

Busbedrijven
Busmaatschappij Bus Eireann biedt busdiensten van Cork (Bus Station - Parnell Place) Bus Terminal in Cork en Shannon Airport (Arrivals Gate) Bus Terminal ( Ierland)

Alle vervoerswijzen Cork Shannon

Voor een reis van Cork (Ierland) naar Shannon (Ierland) met een afstand van 93 km kunt u lenen Slechts één vervoermiddel (bus).
Je hebt geluk, er is een directe Cork-Shannon-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Cork. De bus brengt je naar het busstation Shannon Airport (Arrivals Gate) (3.9 km vanaf Shannon, Ierland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Shannon op tijd op het Cork (Bus Station - Parnell Place)-busstation (op de 2 km de Cork) verschijnt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)