Reizen van Dortmund naar Berlijn

Plan uw reis van Dortmund naar Berlijn in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Dortmund naar Berlijn in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Dortmund
Berlijn
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Dortmund Berlijn

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand422 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Dortmund naar Berlijn?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Dortmund Berlijn trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Dortmund Berlijn door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Dortmund en Berlijn op een kaart evenals de route Dortmund Berlijn en de verschillende verbindingspunten (Alexanderplatz Station, Berlin Hauptbahnhof Station, Berlin Ostbahnhof Station, Berlin Zoologischer Garten Station, Berlin-Charlottenburg Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Berlijn

Alle vervoerswijzen Dortmund Berlijn

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Dortmund naar Berlijn bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Dortmund naar Berlijn

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Dortmund en Berlijn en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Berlijn, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Een nachtbus nemen Dortmund Berlijn is vaak een goede optie om geld te besparen Berlijnaccommodatie. Het verkeer is 's nachts vloeiender, reistijden worden verkort en u komt aanBerlijn bij zonsopgang!
 • De recente coaches waarmee u reist Dortmund naar Berlijn zijn uitgerust met toiletten aan boord en comfortabele verstelbare stoelen om u in de beste omstandigheden te laten reizen.
 • De nieuwe bussen die Onebus, ADAC PostBus en FlixBus gebruikt, zijn groener dan carpoolen en zelfs meer dan uw persoonlijke auto. De wegDortmund Berlijnis een reeds bestaande infrastructuur gedeeld met andere voertuigen. De landschapsbalans is daarom neutraal.

Coachbedrijven op de Dortmund Berlijn reis

Verschillende busmaatschappijen bedienen de steden van Dortmund en Berlijn met directe buslijn: FlixBus, ADAC PostBus en Onebus.

FlixBus Dortmund BerlijnADAC PostBus Dortmund BerlijnOnebus Dortmund Berlijn

Vertrek busstations in Dortmund

Afhankelijk van het bedrijf, wordt het gevraagd aanwezig te zijn bij de bushalte in Dortmund van 15 tot 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd. De naam van de bestemming 'Berlijn'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van Onebus, ADAC PostBus of FlixBus en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim heeft gelegd.

 • Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Bus stopt bij aankomst in Berlijn

Zodra de bus is aangekomen Berlijn, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Carpool van Dortmund naar Berlijn

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Dortmund-Berlijn met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Ridesharing heeft geen geplande dienstregeling, in tegenstelling tot de spoorweg-, bus- of vliegtuigindustrie. Je hebt dus meer kansen om te vinden Dortmund-Berlijn rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Berlijn.

trein Dortmund naar Berlijn

is Dortmund verbonden met Berlijn met een directe trein?

Ja de Dortmund naar Berlijn route wordt bediend door een directe trein. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Dortmund-Berlijn treinkaartje op Vivanoda.

Dortmund Berlijn spoorwegen bedrijven

De spoorwegen Deutsche Bahn en FlixTrain zijn de bedrijven waarmee u kunt reizen voor uw reis naar Berlijn.
Deutsche Bahn Dortmund BerlijnFlixTrain Dortmund Berlijn

Intercitytrein Dortmund Berlijn

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Dortmund en Berlijn met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Regionale trein Dortmund Berlijn

Nachttrein Dortmund Berlijn

U hoeft geen extra hotelkamer te betalen Berlijn wanneer u de mogelijkheid heeft om 's nachts aan boord van een slaaptrein te reizen.

Hogesnelheidstrein Dortmund Berlijn

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Dortmund en Berlijn met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Treinstations voor vertrek in Dortmund

 • Dortmund Hbf

Aankomst treinstations in Berlijn

 • Alexanderplatz
 • Berlin Hauptbahnhof
 • Berlin Ostbahnhof

Welke vervoerders reizen tussen Dortmund en Berlijn?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Dortmund en Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Berlijn Duitsland)
ADAC PostBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Dortmund City (met het busstation Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 0.9 km) en Berlijn City, waar de bus je afzet bij het busstation van Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 9.3 km van het centrum.
De Onebus-busmaatschappij draait van Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Dortmund en Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Berlijn Duitsland)
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Dortmund-Berlijn met CityNightLine Kopernikus-trein vanuit Dortmund Hbf Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Berlin Hauptbahnhof Station (2.8 km vanuit het centrum)
FlixTrain beheert de lijn van Dortmund naar Berlijn met -trein vanuit Dortmund Hbf station naar station Berlin Hauptbahnhof (Berlijn Duitsland)
EuroBahn maakt de spoorverbinding Dortmund-Hamm met RE3-trein vanuit Dortmund Hbf Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Hamm (Westf) Station (0.7 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Dortmund-Berlijn (423 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)