Dortmund
Rechtstreekse reis naar Duisburg met trein, bus, carpooling
Duisburg
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dortmund naar Duisburg?

Bent u van plan om van Dortmund naar Duisburg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dortmund naar Duisburg te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dortmund en Duisburg, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (FlixTrain, Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dortmund en Duisburg, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dortmund Duisburg reis te plannen.

Voor uw reis van Dortmund naar Duisburg heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dortmund naar Duisburg

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dortmund naar Duisburg, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dortmund Duisburg per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dortmund Duisburg ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dortmund Duisburg

Carpoolen tussen Dortmund en Duisburg is perfect als u in goed gezelschap naar Duisburg wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dortmund of Duisburg kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dortmund naar Duisburg te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dortmund Duisburg

Stad van vertrek
Dortmund
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Duisburg
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
49 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Dortmund Duisburg
Zoeken naar accommodatie in Duisburg
Plan uw reis van Dortmund naar Duisburg gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dortmund naar Duisburg gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dortmund en Duisburg vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals FlixTrain, Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dortmund en Duisburg met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dortmund en Duisburg

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dortmund naar Duisburg?
Prijzen Bustickets van Dortmund naar Duisburg zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Duisburg (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dortmund en Duisburg, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Dortmund naar Duisburg zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Duisburg om de afstand van 49 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Dortmund en Duisburg kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dortmund naar Duisburg?
Snelheid Treinen van Dortmund naar Duisburg zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Landschappen Treinen tussen Dortmund en Duisburg bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Dortmund Duisburg kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Dortmund-Duisburg kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dortmund naar Duisburg?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dortmund en Duisburg is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Dortmund naar Duisburg is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dortmund Duisburg. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Dortmund? Waar kom ik aan in Duisburg?

Dortmund vertrek busstations

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Vertrekstations in Dortmund

Dortmund Hbf
Kaart
Dortmund-Dorstfeld
Kaart
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kaart
Dortmund Universität
Kaart
Dortmund-Huckarde
Kaart
Dortmund-Kley
Kaart
Dortmund-Kurl
Kaart
Dortmund-Mengede
Kaart
Dortmund-Nette/Oestrich
Kaart
Dortmund-Oespel
Kaart
Dortmund-Scharnhorst
Kaart
Dortmund-Westerfilde
Kaart
Dortmund-Wischlingen
Kaart
None
None

Duisburg aankomst busstations

Duisburg
Kaart
Duisburg
Kaart

Duisburg Aankomst Stations

Duisburg Hbf
Kaart
Duisburg-Buchholz
Kaart
Duisburg-Großenbaum
Kaart
Duisburg Schlenk
Kaart
Duisburg-Rahm
Kaart
Zoek naar tickets voor Dortmund Duisburg
Zoeken naar accommodatie in Duisburg

Bus Dortmund Duisburg

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Dortmund-Duisburg, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De duur van de busreis tussen Dortmund en Duisburg varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Duisburg rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dortmund-Duisburg varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dortmund naar Duisburg op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Dortmund en Duisburg zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Dortmund Duisburg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Dortmund Duisburg

Treinen Dortmund Duisburg

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dortmund naar Duisburg ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Dortmund naar Duisburg hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Duisburg zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Dortmund en Duisburg zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Dortmund naar Duisburg reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Dortmund naar Duisburg

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
Zoek naar treintickets Dortmund Duisburg

Carpoolen Dortmund Duisburg

De duur van een carpool reis tussen Dortmund en Duisburg is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dortmund naar Duisburg zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dortmund naar Duisburg, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dortmund en Duisburg, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Dortmund Duisburg

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dortmund Duisburg

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd