Dortmund
Rechtstreekse reis naar Karlsruhe met trein, bus, carpooling
Karlsruhe
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dortmund naar Karlsruhe?

Bent u van plan om van Dortmund naar Karlsruhe te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dortmund naar Karlsruhe te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dortmund en Karlsruhe, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, SBB CFF FFS, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dortmund en Karlsruhe, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dortmund Karlsruhe reis te plannen.

Voor uw reis van Dortmund naar Karlsruhe heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dortmund naar Karlsruhe

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dortmund naar Karlsruhe, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dortmund Karlsruhe per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dortmund Karlsruhe ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dortmund Karlsruhe

Carpoolen tussen Dortmund en Karlsruhe is perfect als u in goed gezelschap naar Karlsruhe wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dortmund of Karlsruhe kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dortmund naar Karlsruhe te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dortmund Karlsruhe

Stad van vertrek
Dortmund
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Karlsruhe
Duitsland
Baden-Württemberg
Afstand
286 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Dortmund Karlsruhe
Zoeken naar accommodatie in Karlsruhe
Plan uw reis van Dortmund naar Karlsruhe gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dortmund naar Karlsruhe gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dortmund en Karlsruhe vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, SBB CFF FFS, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dortmund en Karlsruhe met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dortmund en Karlsruhe

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dortmund naar Karlsruhe?
Snelheid Treinen van Dortmund naar Karlsruhe zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Dortmund en Karlsruhe bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Dortmund Karlsruhe kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Dortmund-Karlsruhe kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dortmund naar Karlsruhe?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dortmund en Karlsruhe, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dortmund naar Karlsruhe zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Karlsruhe (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Dortmund naar Karlsruhe zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Karlsruhe om de afstand van 286 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Dortmund en Karlsruhe kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dortmund naar Karlsruhe?
Flexibel Carpoolen van Dortmund naar Karlsruhe is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Dortmund naar Karlsruhe is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dortmund naar Karlsruhe kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Dortmund? Waar kom ik aan in Karlsruhe?

Dortmund vertrek busstations

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Vertrekstations in Dortmund

Dortmund Hbf
Kaart

Karlsruhe aankomst busstations

Karlsruhe
Kaart
Karlsruhe
Kaart

Karlsruhe Aankomst Stations

Karlsruhe Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Dortmund Karlsruhe
Zoeken naar accommodatie in Karlsruhe

Bus Dortmund Karlsruhe

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Dortmund-Karlsruhe. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Dortmund en Karlsruhe varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Karlsruhe rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Dortmund-Karlsruhe busticket extra kosten met zich mee.

De frequentie van vertrekken naar Dortmund vanuit Karlsruhe varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Karlsruhe, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Dortmund Karlsruhe

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Public Express
Public Express
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Dortmund Karlsruhe

Treinen Dortmund Karlsruhe

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dortmund naar Karlsruhe. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Dortmund naar Karlsruhe hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Karlsruhe zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treintickets van Dortmund naar Karlsruhe kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dortmund naar Karlsruhe reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dortmund en Karlsruhe.

Treinmaatschappijen van Dortmund naar Karlsruhe

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Dortmund Karlsruhe

Carpoolen Dortmund Karlsruhe

De duur van een carpool reis tussen Dortmund en Karlsruhe is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dortmund naar Karlsruhe zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dortmund naar Karlsruhe, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Dortmund naar Karlsruhe hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Dortmund Karlsruhe

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dortmund Karlsruhe

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd