Dortmund
Rechtstreekse reis naar Stuttgart met trein, bus, carpooling
Stuttgart
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dortmund naar Stuttgart?

Bent u van plan om van Dortmund naar Stuttgart te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dortmund naar Stuttgart te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dortmund en Stuttgart, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dortmund en Stuttgart, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dortmund Stuttgart reis te plannen.

Voor uw reis van Dortmund naar Stuttgart heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dortmund naar Stuttgart

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dortmund naar Stuttgart, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dortmund Stuttgart per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dortmund Stuttgart ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Dortmund Stuttgart

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Dortmund en Stuttgart, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Stuttgart te komen.

Carpoolen Dortmund Stuttgart

Carpoolen tussen Dortmund en Stuttgart is perfect als u in goed gezelschap naar Stuttgart wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dortmund of Stuttgart kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dortmund naar Stuttgart te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dortmund Stuttgart

Stad van vertrek
Dortmund
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Afstand
328 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Dortmund Stuttgart
Zoeken naar accommodatie in Stuttgart
Plan uw reis van Dortmund naar Stuttgart gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dortmund naar Stuttgart gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dortmund en Stuttgart vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dortmund en Stuttgart met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dortmund en Stuttgart

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dortmund naar Stuttgart?
Milieuvriendelijk De trein Dortmund-Stuttgart wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Landschappen Treinen tussen Dortmund en Stuttgart bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Dortmund Stuttgart kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Dortmund-Stuttgart kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dortmund naar Stuttgart?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dortmund en Stuttgart, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dortmund naar Stuttgart zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Stuttgart (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Dortmund naar Stuttgart zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Stuttgart om de afstand van 328 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Dortmund en Stuttgart kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Dortmund naar Stuttgart?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Dortmund naar Stuttgart, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Dortmund en Stuttgart is de snelste manier om de 328 km tussen Dortmund en Stuttgart af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Stuttgart moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Dortmund vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Dortmund naar Stuttgart kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dortmund naar Stuttgart?
Flexibel Carpoolen van Dortmund naar Stuttgart is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Dortmund naar Stuttgart is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dortmund naar Stuttgart kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Dortmund? Waar kom ik aan in Stuttgart?

Dortmund vertrek busstations

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Vertrekstations in Dortmund

Dortmund Hbf
Kaart

Stuttgart aankomst busstations

Stuttgart-Vaihingen
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart

Stuttgart Aankomst Stations

Stuttgart Hbf
Kaart

Stuttgart aankomst luchthavens

Echterdingen
Kaart
Zoek naar tickets voor Dortmund Stuttgart
Zoeken naar accommodatie in Stuttgart

Bus Dortmund Stuttgart

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dortmund-Stuttgart varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dortmund naar Stuttgart op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Dortmund en Stuttgart varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Stuttgart rijden.

Bussen tussen Dortmund en Stuttgart bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Dortmund en Stuttgart zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Dortmund Stuttgart

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Onebus
Onebus
Zoek naar buskaartjes Dortmund Stuttgart

Treinen Dortmund Stuttgart

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dortmund naar Stuttgart. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Dortmund naar Stuttgart hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Stuttgart zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dortmund naar Stuttgart reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dortmund en Stuttgart.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dortmund naar Stuttgart ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Dortmund naar Stuttgart

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Dortmund Stuttgart

Vluchten Dortmund Stuttgart

Luchtvaartmaatschappijen Dortmund Stuttgart

Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Dortmund Stuttgart

Carpoolen Dortmund Stuttgart

De duur van een carpool reis tussen Dortmund en Stuttgart is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dortmund naar Stuttgart zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dortmund naar Stuttgart, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dortmund en Stuttgart. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Dortmund naar Stuttgart hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Dortmund Stuttgart

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dortmund Stuttgart

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd