Reizen van Dublin naar Amsterdam

Plan uw reis van Dublin naar Amsterdam in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Dublin naar Amsterdam in te gaan vliegtuig, veerboot, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Dublin
Amsterdam
 • Krijg tarieven
2
Dublin
Londen
Amsterdam
/
/
 • Krijg tarieven
3
Dublin
Liverpool
Amsterdam
 • Krijg tarieven

Reizen Dublin Amsterdam

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, veerboot, bus, trein
afstand756 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Dublin naar Amsterdam?

We bieden 3 routes in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuigom je Dublin Amsterdam trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Dublin Amsterdam door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Dublin en Amsterdam op een kaart evenals de route Dublin Amsterdam en de verschillende verbindingspunten (Amsterdam-Schiphol Airport, Amsterdam Centraal Station, Amsterdam Stadionplein Bus Station, Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg Bus Station, Amsterdam Radarweg 1043 Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Amsterdam

Alle vervoerswijzen Dublin Amsterdam

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Goedkope vluchten vanaf Dublin naar Amsterdam

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Dublin naar Amsterdam vluchten?

U kunt kiezen uit 3 luchtvaartmaatschappijen om per vliegtuig op deze route te reizen: NMBS.
Aer Lingus Dublin AmsterdamKLM Dublin AmsterdamRyanair Dublin Amsterdam

Hier zijn een paar tips die handig kunnen zijn om de beste deals te krijgen om van te vliegen Dublin naar Amsterdam:

 • Vlieg bij voorkeur naar Amsterdam op een weekdag (maandag tot donderdag) en wees flexibel. Prijzen veranderen voortdurend en verschillen van dag tot dag. Het hebben van enige flexibiliteit zal een belangrijke troef zijn.
 • Het wordt ten zeerste aanbevolen om uw te boeken Dublin Amsterdam vlucht enkele weken (of zelfs maanden) van tevoren. Dit is een van de belangrijkste regels in de luchtvaartindustrie: vakantiereizigers die graag minder vroeg boeken; zakelijke reizen willen graag meer betalen, maar laat boeken.

Luchthaven van vertrek over Dublin

 • DUB Dublin

Bestemming luchthaven in Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Carpool van Dublin naar Amsterdam

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Je hebt dus meer kansen om te vinden Dublin-Amsterdam rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Amsterdam.

Dublin naar Amsterdam bus

Helaas kunt u niet reizen vanuit Dublin Amsterdam alleen met coach. U kunt echter andere regels volgen carpoolen, trein, boot of vliegtuig om uw eindbestemming te bereiken Amsterdam.

Bus stopt bij aankomst in Amsterdam

Wanneer je aankomt Amsterdam, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Amsterdam Radarweg 1043
 • Amsterdam Stadionplein
 • Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg

trein Dublin naar Amsterdam

Dublin Amsterdam spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Eurostar.
Eurostar Dublin Amsterdam

Is er een directe trein voor de Dublin-Amsterdam road?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Dublin naar Amsterdam zonder wijzigingen aan te brengen.

Aankomst treinstations in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Dublin naar Amsterdam veerboot

Deze reis naar Amsterdam is niet alleen mogelijk per veerboot vanuit Dublin. Verander vervoermiddelen en gebruik bus, carpoolen, trein of vlucht in combinatie met de veerboot.

Welke bedrijven exploiteren het Dublin Amsterdam veerboot route?

Seatruck Ferries en P&O Ferries zijn de vervoerders waarmee u per veerboot tussen de steden van kunt reizen Dublin en Amsterdam.

Seatruck Ferries Dublin AmsterdamP&O Ferries Dublin Amsterdam

Dublin veerbootterminals

Verander in Liverpool en blijf reizen naar Amsterdam na de oversteek van Dublin met P&O Ferries of Seatruck Ferries.
 • Dublin Ferries Terminal 1
 • Dublin P&O Ferries Terminal 3

Welke vervoerders reizen tussen Dublin en Amsterdam?

Luchtvaartmaatschappijen
Aer Lingus maakt een vlucht vertrekkende van Dublin DUB Airport gelegen op 9.3 km van het centrum van Dublin naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
British Airways biedt de volgende rotaties: van Dublin DUB Airport (gelegen op 9.3 km van Dublin Center, Ierland) naar Londen (op weg naar London City LCY Airport) en vertrekkende van Gatwick LGW Airport gelegen op 39 km van het centrum van Londen naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Easyjet beheert de vlucht van Liverpool John Lennon LPL Airport (gelegen op 12 km van Liverpool Center, Verenigd Koninkrijk) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
FlyBE biedt de luchtverbindingen vertrekkende van Dublin DUB Airport gelegen op 9.3 km van het centrum van Dublin naar Londen (aankomst op London City LCY Airport) en van London City LCY Airport (gelegen op 13 km van Londen Center, Verenigd Koninkrijk) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
KLM maakt een vlucht vertrekkende van Dublin DUB Airport gelegen op 9.3 km van het centrum van Dublin naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Ryanair zorgt voor een rotatie van Dublin DUB Airport (gelegen op 9.3 km van Dublin Center, Ierland) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Rederijen
De boten van Seatruck Ferries zorgen voor de maritieme verbinding tussen de haven van Dublin Ferries Terminal 1 en Liverpool (Liverpool Birkenhead Ferry Terminal, 2.6 km van de stad)
P&O Ferries-veerboten maken de overtocht tussen Dublin en Liverpool, waar ze de havens van Dublin P&O Ferries Terminal 3 en Liverpool Isle of Man and Dublin Terminal respectievelijk 3.1 km en 1.5 km ver van het centrum van hun steden zullen dienen.
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van London Victoria Coach Station Bus Terminal in Londen en Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg Bus Terminal ( Nederland)
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Londen City (met het busstation London Victoria Coach Station in het centrum van 1.8 km) en Amsterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Amsterdam Stadionplein op ongeveer 4 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Londen-Amsterdam met -trein vanuit London St Pancras Station (3.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Londen-Amsterdam (358 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)