Dublin
Rechtstreekse reis naar Cork met bus, trein
Cork
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dublin naar Cork?

Bent u van plan om van Dublin naar Cork te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dublin naar Cork te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dublin en Cork, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Iarnród Éireann, GoBus, Bus Eireann of AirCoach) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dublin en Cork, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dublin Cork reis te plannen.

Voor uw reis van Dublin naar Cork heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dublin naar Cork

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dublin naar Cork, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dublin Cork per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dublin Cork ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dublin naar Cork te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dublin Cork

Stad van vertrek
Dublin
Ierland
Stad van bestemming
Cork
Ierland
Afstand
220 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus en trein
Zoek naar tickets voor Dublin Cork
Zoeken naar accommodatie in Cork
Plan uw reis van Dublin naar Cork gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dublin naar Cork gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dublin en Cork vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Iarnród Éireann, GoBus, Bus Eireann of AirCoach om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dublin en Cork met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dublin en Cork

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dublin naar Cork?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dublin en Cork, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Dublin en Cork kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dublin naar Cork?
Milieuvriendelijk De trein Dublin-Cork wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Dublin-Cork kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.

Waar beginnen in Dublin? Waar kom ik aan in Cork?

Dublin vertrek busstations

Dublin (Busáras)
Kaart
Dublin (Eden Quay)
Kaart
Dublin (Heuston Station)
Kaart
Dublin (Westmoreland St)
Kaart
Dublin Airport
Kaart
Dublin (Belfield)
Kaart
Dublin (Custom House Quay)
Kaart
Dublin (Dawson St)
Kaart
Dublin (Donnybrook Garage)
Kaart
Dublin (Leeson St Ormonde Hse)
Kaart
Dublin (Opposite RTE)
Kaart
Dublin (Suffolk St)
Kaart
None
None

Vertrekstations in Dublin

Charleville
Kaart
Dublin Heuston
Kaart

Cork aankomst busstations

Cork (Bus Station - Parnell Place)
Kaart
St. Patricks Quay
Kaart
Lwr Glanmire Rd (Water Street Jctn)
Kaart

Cork Aankomst Stations

Cork Kent
Kaart
Zoek naar tickets voor Dublin Cork
Zoeken naar accommodatie in Cork

Bus Dublin Cork

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Dublin-Cork busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dublin-Cork varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dublin naar Cork op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Dublin vanuit Cork varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Cork, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Dublin Cork

GoBus
GoBus
Bus Eireann
Bus Eireann
AirCoach
AirCoach
Zoek naar buskaartjes Dublin Cork

Treinen Dublin Cork

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Dublin naar Cork reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treintickets van Dublin naar Cork kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dublin naar Cork reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dublin en Cork.

Treinmaatschappijen van Dublin naar Cork

Iarnród Éireann
Iarnród Éireann
Zoek naar treintickets Dublin Cork

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd