Dublin
Reizen met de vliegtuig naar Amsterdam
Amsterdam
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Groningen
Groningen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dublin naar Groningen?

Bent u van plan om van Groningen naar Dublin te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dublin naar Groningen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dublin en Groningen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Nederlandse Spoorwegen NS, FlixBus, Aer Lingus, KLM of Ryanair) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dublin en Groningen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dublin Groningen reis te plannen.

Voor uw reis van Dublin naar Groningen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dublin naar Groningen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dublin naar Groningen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dublin Groningen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dublin Groningen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Dublin Groningen met het vliegtuig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Dublin en Groningen, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Groningen te komen.

Carpoolen Dublin Groningen

Carpoolen tussen Dublin en Groningen is perfect als u in goed gezelschap naar Groningen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dublin of Groningen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dublin naar Groningen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dublin Groningen

Stad van vertrek
Dublin
Ierland
Stad van bestemming
Groningen
Nederland
Afstand
852 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Dublin Groningen
Zoeken naar accommodatie in Groningen
Plan uw reis van Dublin naar Groningen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dublin naar Groningen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dublin en Groningen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Nederlandse Spoorwegen NS, FlixBus, Aer Lingus, KLM of Ryanair om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dublin en Groningen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dublin en Groningen

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dublin naar Groningen?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Dublin en Groningen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dublin en Groningen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Dublin en Groningen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Dublin naar Groningen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Groningen om de afstand van 852 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Dublin naar Groningen?
Snelheid Vliegen tussen Dublin en Groningen is de snelste manier om de 852 km tussen Dublin en Groningen af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Dublin naar Groningen, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Dublin Groningen hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Groningen moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Dublin vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dublin naar Groningen?
Milieuvriendelijk De trein Dublin-Groningen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Dublin of Groningen liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Dublin-Groningen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Dublin Groningen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dublin naar Groningen?
Voordelig Carpoolen van Dublin naar Groningen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dublin en Groningen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dublin naar Groningen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dublin Groningen. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Dublin? Waar kom ik aan in Groningen?

Vertrekluchthavens in Dublin

Dublin
Kaart

Groningen aankomst busstations

Groningen
Kaart

Groningen Aankomst Stations

Groningen
Kaart
Zoek naar tickets voor Dublin Groningen
Zoeken naar accommodatie in Groningen

Bus Dublin Groningen

De meeste bussen tussen Dublin en Groningen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Dublin vanuit Groningen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Groningen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dublin-Groningen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dublin naar Groningen op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Dublin-Groningen busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Dublin Groningen

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Dublin Groningen

Treinen Dublin Groningen

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dublin naar Groningen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dublin en Groningen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dublin naar Groningen. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinen tussen Dublin en Groningen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Dublin en Groningen te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Dublin naar Groningen

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Zoek naar treintickets Dublin Groningen

Vluchten Dublin Groningen

Luchtvaartmaatschappijen Dublin Groningen

Aer Lingus
Aer Lingus
KLM
KLM
Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Dublin Groningen

Carpoolen Dublin Groningen

De duur van een carpool reis tussen Dublin en Groningen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dublin naar Groningen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dublin naar Groningen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Dublin Groningen contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dublin en Groningen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Dublin Groningen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dublin Groningen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd