Reizen van Dublin naar Knock

Plan uw reis van Dublin naar Knock in trein, bus

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Dublin naar Knock in te gaan trein, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Dublin
Knock
  • Krijg tarieven
2
Dublin
Sligo
Knock
/
  • Krijg tarieven
3
Dublin
Galway
Knock
/
  • Krijg tarieven

Reizen Dublin Knock

Wijzen van vervoerbus, trein
afstand182 km
Directe lijnNee

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Dublin naar Knock ?

Je plant een reis vanaf Dublin naar Knock en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Dublin Knock? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen en treinen te bereiken Knock. Vul de datum van uw reis in Knock en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Dublin - Knock aanbod dat het beste bij u past.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken treinen en bussen van Bus Eireann, Citylink, Iarnród Éireann of GoBus te bereiken Knock.

Welke vervoerders reizen tussen Dublin en Knock?

Busbedrijven
Bus Eireann biedt busdiensten van Dublin (Busáras) Bus Terminal in Dublin en Dublin Rd (GMIT) Bus Terminal ( Ierland) en tussen Galway City (met het busstation Dublin Rd (GMIT) in het centrum van 2.7 km) en Knock City, waar de bus je afzet bij het busstation van Knock (Main St Opp Colemans) op ongeveer 0.1 km van het centrum.
GoBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Dublin (Eden Quay) Bus Terminal in Dublin en Galway (Bus Station) Bus Terminal ( Ierland)
De Citylink-busmaatschappij draait tussen Dublin City (met het busstation Dublin (Batchelors Walk) in het centrum van 0.6 km) en Galway City, waar de bus je afzet bij het busstation van Dublin Rd (GMIT) op ongeveer 2.7 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
Iarnród Éireann biedt een regel Dublin-Sligo met InterCity-trein vanuit Dublin Connolly Station (1.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Mac Diarmada or Sligo Station (0.8 km vanuit het centrum)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)