Reizen van Dublin naar Shannon

Plan uw reis van Dublin naar Shannon in bus

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Dublin naar Shannon in te gaan bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Dublin
Shannon
  • Krijg tarieven
2
Dublin
Limerick
Shannon
  • Krijg tarieven

Reizen Dublin Shannon

Wijzen van vervoerbus
afstand188 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Dublin naar Shannon?

We bieden 2 routes in busom je Dublin Shannon trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (bus).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Dublin Shannon door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Dublin en Shannon op een kaart evenals de route Dublin Shannon en de verschillende verbindingspunten (Drumgeely Road (Opp Tullyglass) Bus Station, Drumgeely Road (Tola Park) Bus Station, Drumgeely Road (Tullyglass) Bus Station, Shannon (64 Cronan Gardens) Bus Station, Shannon (Bothar na Rinne Southbound) Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Shannon

Welke vervoerders reizen tussen Dublin en Shannon?

Busbedrijven
Bus Eireann biedt busdiensten van Dublin (Eden Quay) Bus Terminal in Dublin en Childers Rd (Opp Shopping Centre) Bus Terminal ( Ierland) en tussen Limerick City (met het busstation Limerick (Bus Station) in het centrum van 0.6 km) en Shannon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Drumgeely Road (Opp Tullyglass) op ongeveer 1.7 km van het centrum.
Citylink is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Dublin Airport Bus Terminal in Dublin en Dublin Rd Lim (The Hurlers Bus Stop) Bus Terminal ( Ierland)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)